Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
695
63%
haszysz
404
37%

Liczba głosów: 1099

ODPOWIEDZ
  • 186 / 1 / 0
A jak się robi taki trzepany? Powiedzmy, że mam całą siatkę (średniej wielkości - taka ze sklepu osiedlowego) liści. Ile orientacyjnie by z tego wyszło haszu?
Nie dochodzą PMki.
  • 1519 / 20 / 0
hasz z liści chcesz robić?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 186 / 1 / 0
Słyszałem, że niektórzy robią i fajnie by było, gdyby rzeczywiście się dało :) Sam haszu jeszcze nie robiłem. Wiesz, liście niby kopią, ale słabiutko (3 hity z bonga trzymają z godzinę), dlatego w formie kostki byłoby dużo praktyczniej.
Nie dochodzą PMki.
  • 357 / 3 / 0
Masz dużo opisów w internecie jak zrobić hasz z odpadów, wystarczy poszukać, przeważać będzie metoda lodowo-wodna.
  • 451 / 2 / 0
breathe the pressure pisze:
A jak się robi taki trzepany? Powiedzmy, że mam całą siatkę (średniej wielkości - taka ze sklepu osiedlowego) liści. Ile orientacyjnie by z tego wyszło haszu?
Trzepany tylko z kwiatuszków. Ale jak chcesz, to możemy o tym pogadać spożywając zawartość Twojej siatki :DD

Swoją drogą ciekawi mnie czy możliwe jest wyprodukowanie kości z przemysłówki? Bo idąc tokiem rozumowania: ziele 6%thc -> kość 15%thc (pi razy drzwi), to może: ziele 0,5%thc -> kość 5%thc? :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
Nie szafuj tak tymi procentami, bo nikt badań nie robił... Z przemysłówki można wytrzepać hasz, ale jest on nieaktywny. Można go nasączyć AM lub innym syfem i tak - zapach normalnego haszu a działanie syntetyka - można ludziom wciskać ciemnotę, że to ganja ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 451 / 2 / 0
procenty były całkowicie losowe ;) chodzi o to, że wydaje mi się, że zrobienie kości z przemysłówki może dawać efekty jak słaba ganda, co zreszta za kilka tygodni sprawdzę ;)
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Hmm, wydaje mi sie, ze niekoniecznie bedzie klepal.
Idac ta logika hasz z zenskiej powinien leb urywac.
No ale zobacz i opisz co wyszlo, powodzenia :-)
  • 1615 / 28 / 0
Też mam wrażenie, że klepać nie będzie. Ale czekam na relacje ;-)
  • 418 / / 0
Raczej nie będzie klepać z przemysłówki tak jak wyżej piszą. A do tematu, to # jest fajny jak sie dobry trafi. Nie ma tego efektu stoned który nie zawsze jest pożądany. Ale przeważnie hasz trafia sie chujowy, i ledwo co czuć działanie. Ostatnio miałem taki zajebisty ze kostka niewiele wieksza niż lufa starczyła mi na 1 mocne palenie i 2 dosć słabe, ale nie czułem jakiegoś niedosytu. A no i pamiętajcie zeby palić tą metodą ze szklanką i słomką a nie ze zwykłej lufki, bo tak jest chujowo.
Ω
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".