Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 221 / 4 / 0
pukałem sobie substancję do żyły na wierzchu dłoni i zrobiła mi się ogromna gula, wiem że nie trafiłem w żyłę, gula
znikneła na nast dzień ale zostało (pod żyłą?) bolesne zgrubienie, taki guzek wielkości małej fasolki, będzie już drugi tydzień od tego pechowego eksperymentu a to wcale nie przestaje boleć przy dotyku ani się nie zmniejsza,
wchłonie się to w końcu czy może się coś poważnego porobić ?
  • 157 / 1 / 0
A co pukałeś?
  • 221 / 4 / 0
2 tabsy sproszkowanego sevredolu rozpuszczonego w wodzie, bez żadnej filtracji
  • 723 / 16 / 0
Bez filtracji? No nieźle, ja nawet jak żadnych "fafolów" nie widać to filtruję.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 3197 / 385 / 0
Grubo, pukać tabletki bez filtracji można nazwać tylko jednym słowem ale dobra. Ta gula to pewnie nierozpuszczalne resztki masy tabletkowej. Radzę iść do lekarza i mu dokładnie opowiedzieć co zrobiłeś bo to samo może nie zniknąć. Wda się zakażenie i będą duże problemy.
  • 10 / 2 / 0
Mój kumpel kiedyś miał na przedramieniu kilka wielkich gul z ropą i różnym syfem, wziął po prostu skalpel, rozciął skórę i wyleciało pełno śmierdzącego syfu, do tego przepłukaliśmy spirytem, i zniknęło, ale po dalszym hukaniu się odnawiało, najlepiej iść do chirurga i wyciąć całość, od razu będzie wiadomo czy nie porobiły się tam jakieś inne świństwa.
Bo jeśli r-r byłby czysty wszystko by się ładnie wchłonęło, jak nieraz miałam do czynienia z metkatem filtrowanym 3 razy, heroina też się wchłania o dziwo, chociaż tam jest syf, ale IMHO najgorsze są nierozpuszczalne w wodzie wypełniacze z tabletek. Sevredol w małych dawkach nie ma wosku, przynajmniej w tych małych dawkach, nie wiem, bo miałam tylko 20mg. I Doltardy, ale każdy retard ma wosk i z tym dopiero jest paćkania.
Ludzie, pamiętajcie o filtrach, błagam. Ech...
Zniewolone dusze, pokrętna aksjologia
Jesteśmy kurzem, narkomańska orgia.

Beznadziejna metafizyka, moralny kanibalizm.
Synku, nie fikaj i tak mam cię za nic.

Cudowne dziewczyny z potłuczonym EGO,
To ten chory świat, nie chcę należeć do niego.
  • 401 / 3 / 0
Lilia1 pisze:
Robi się ciepło. Macie jakieś sprawdzone sposoby na ukrywanie śladów? Szczególnie interesuje mnie ukrycie wnętrza łokci bo tylko tam pukam.
Ja już ostatnio o tym pisałam. Najlepszy jest kolagen, który jest składnikiem skóry. Znalazłam również wersję 'dla ubogich ćpunów %-D ' na allegro-http://allegro.pl/na-zmarszczki-blizny- ... 10274.html Nie wiem, czy to nie jest z czymś wymieszane, bo normalnie 100ml kosztuje prawie 3 stówki. U mnie kolagen sprawdzał się rewelacyjnie, 3 dni smarowania i ślady znikają.
I jeszcze raz powtarzam- heparyna jest NA ŻYŁY, NIE NA SKÓRĘ. Pomaga na zrosty, odpowiedni przepływ w środku. Tak na logikę- jak środek, który zmniejsza krzepliwość krwi (heparyna-wiki->http://pl.wikipedia.org/wiki/Heparyna) miałby regenerować skórę...? :rolleyes:
In heaven everything is fine. You've got your good things and I've got mine.

http://www.youtube.com/watch?v=qHYNfitGBp4

---

„Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą.” opio-free :cool:
  • 1611 / 34 / 0
Ja oprócz standardowego zestawu HEPARYNA 1000 + Soraya Niebieska na blizny dorzuciłem balsam regenerujący AA na malinach, bo Soraya za droga jest - hlaps hlaps, parę godzin, umyć, hlaps hlaps po żyle heparin-hasco i w ciągu 2-3 dni naprawdę wygląda.

Kremy regenerujące są ważne o tyle o ile wokół wkłuć robią się wkrótce żółte plamki (jak po jodynie?) - to niweluje.

Ważne ważne chodzić jak najwięcej w krótkim rękawku choćby po domu - blizny muszą mieć dostęp tlenu żeby się usuwały. Ćwiczenia przyszybszają rekonwalescencję o 20%, ale można dopiero 1-2 dni od ostatniego pukania i nie tuż po heparynie.

Ja opracowałem też zestaw ruchów i kombinacji aby to ukrywać- idealnie jest coś nieść - karton, pojemnik- wtedy nie widać, ale można też założyć ręce jakoś skrzyżować i wtedy też można to ukryć.
Tylko pamiętać zasady komunikacji niewerbalnej - skrzyżowanie ręce to wrogość - pozycja obronna ;-)

Wybierać też koszulki których rękawy sięgają niżej łokcia - można takie potem przerobić... Ja tam uwielbiam szyć - to by było wyzywanie :-D
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 23 / 1 / 0
Mój kumpel kiedyś miał na przedramieniu kilka wielkich gul z ropą i różnym syfem, wziął po prostu skalpel, rozciął skórę i wyleciało pełno śmierdzącego syfu, do tego przepłukaliśmy spirytem, i zniknęło, ale po dalszym hukaniu się odnawiało, najlepiej iść do chirurga i wyciąć całość, od razu będzie wiadomo czy nie porobiły się tam jakieś inne świństwa.
Bo jeśli r-r byłby czysty wszystko by się ładnie wchłonęło, jak nieraz miałam do czynienia z metkatem filtrowanym 3 razy, heroina też się wchłania o dziwo, chociaż tam jest syf, ale IMHO najgorsze są nierozpuszczalne w wodzie wypełniacze z tabletek. Sevredol w małych dawkach nie ma wosku, przynajmniej w tych małych dawkach, nie wiem, bo miałam tylko 20mg. I Doltardy, ale każdy retard ma wosk i z tym dopiero jest paćkania.
Ludzie, pamiętajcie o filtrach, błagam. Ech...
twardy zawodnik,ja wyhodowałem ropnia na łapie to miałem rękę jak burnejka ;-) napierdalało nieziemsko dopiero wizyta w szpitalu ,spryskanie zamrażaczem i nacięcie i usuniecie tego syfu pomogło została blizna ,nie wyobrażam sobie samemu to nacinać przecież tego nawet nie idzie dotknąć tak boli,nie wiem jak twój kumpel się znieczulił ale prze chuj jest niego.
Uwaga! Użytkownik Jabolowy ksiaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 366 / 36 / 6
podam raz jeszcze ( kiedyś podawałam link już )
do książki : W.Ciechaniewicz E.Grochans E.Łoś - Wstrzyknięcia
to jest wręcz encyklopedia dla laików i nie tylko dla nich .
najpierw teoria , zdjęcia gdzie, pod jakim kątem etc.
Bo ciągle tutaj są te same pytania zadawane .
http://freakshare.com/files/r963nrwc/po ... k.rar.html
jest też jakaś prezentacja , ale o i.v chyba mało .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.