Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
[quote="Blaze"]
@ hitori

na trzezwo jestem rowniez kulturalny, nawet jak sie upije trzymam fason. a po zolpidemo? byle wiecej talbletek szukac petow(nie pale na codzien) i drinka cokolwiek ]Dokładnie to samo mam.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 19 / / 0
jak dla mnie stilnox to syf totalny, następnego dnia jest po tym kac, trudno mysli zebrać, trudno się skoncentrować. Jak ktoś ma dostęp to polecam dormicum - działa silniej i uderza niemal natychmiast jak młotkiem w głowę, trudno pion utrzymać, tylko nie należy łaczyć z alkoholem. Bardzo szybko uzależnia dlatego stosuję "od święta", raczej w normalnych sytuacjach jak mam ochotę radykalnie poprawić sobie nastrój (zbić zmęczenie) to biorę elenium, które nie działa nasennie, ale zajebiście błogo. Oczywiście nie można po tym wsiadać za kierownicę.
  • 62 / 3 / 0
eeee ja po dormicum czulem sie podobnie jak po zolpidemie tylko bez rwania filmu.15 mg midazolamu i jest spoko.Jak dla mnie zolpidem to gorsze zuo i nawet bardziej uzaleznia:)
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
Blaze pisze:
@ hitori

na trzezwo jestem rowniez kulturalny, nawet jak sie upije trzymam fason. a po zolpidemie? byle wiecej talbletek szukac petow(nie pale na codzien) i drinka cokolwiek . Dlatego trzyam sie od tego przypalowego leku z dala zawsze jak sie wciagnie 1 kreseczke cos szepce do ucha :"a moze by tak jeszcze jedna wciagnac, co zuchu" ale ja nie chce... "no co Ty wyluzuj dobrze bedzie..... o widzisz?...teraz na druga dziurke wciagnij" O kurwa co robilem prze 3 godziny, gdzie ja kurwa jesm?!, i dlaczego z moich lekow zostal tylko pusty blister po nasenie :wall:
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
Wrocielm od lekarza - chcialem Zolpidem na sen a lekartka juz 2 raz mi przepisala TLDP, pierwszy opipramoll teraz jakies inne gowno, chociaz mowilem ze nie dzialal na mnie opiparmol, kurwa musze zmienic lekarza . :(

CHCE TYLKO SPAC A NIE LECZYC DEPRESIE.

Hmm a moze to przez to ze wie ze bralem tramal i niechce mi dac nic co moze uzaleznic?
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
nie mam czasu ani ochoty isc do lekarza po recepte, jesli ktos ma jakis pomysł na rozwiazanie mojego problemu, to czekam na PM
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2009 przez tatapykpyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
jedno mnie nauczylo to chlanie
Ja 20:20:57
czas na XOTED
czarnotka 20:21:06
...
Ja 20:21:22
rozkmin znaczenie slowa xoted
Ja 20:21:30
jestes madra dziewczynka na pewno ci sie uda
czarnotka 20:21:42
jestem po 10 godz roboty
czarnotka 20:21:47
nie dobijaj mnieeeee
czarnotka 20:21:50
proszeeeee
Ja 20:22:02
jedna mała łyzeczka
Ja 20:22:04
za mamusie
Ja 20:22:08
leci samolocik
Ja 20:22:09
brrrrr
Ja 20:22:14
o i spada do atlantyku
czarnotka 20:23:11
czlowieku ja cie nie czaje dzis
czarnotka 20:25:16
myslenie mi nawaloa
czarnotka 20:25:23
moze faktycznie za duzo wodki

hehe ja po zolpi, ona nie w temacie

XOTED to znaczy inaczej Detox
ostatnio troche za duzo pilem :)
.
  • 226 / 3 / 0
[quote="hitori"]
jedno mnie nauczylo to chlanie
Ja 20]

jak chcesz naprade mocno wez 450DMX i jak zacznie wchodzic walnij w klame zolpidem. masakra
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2009 przez Blaze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
Nie brałem zolpidemu chyba z 2 miesiące, ale narobiliście mi ochoty, w przyszłym tygodniu sobie muszę zorganizować reckę :diabolic:
off
  • 226 / 3 / 0
nosz kurwa! Zalatwilem sobie male opakowanie, nie do cpania tylzko zeby pospac troche spokojnie i co? u kurwa wciagnalem jedna tabletke wczoraj dzisiaj rano sie budze a nie ma wszystkich! :motz: jebany zolpidem
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.