Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2280 / 394 / 0
Spoko rozumiem, po prostu wkurwia mnie jak nafurany wchodzi na forum i mysli, że jest Panem forum i wszystko mu wolno, i te teksty, że pm od surva do niego nie dochodzą, więc on o żadnych ostrzeżeniach nie wie i mam pisać do surva na chacie lol
  • 9419 / 1845 / 2
To jest temat skarg. Akurat administracja nie boi się dyskusji o działaniach moderatorów. Więc w razie czego pisz tutaj. Odpowiedź otrzymasz prędzej lub później.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2280 / 394 / 0
Dzięki Stteetart - z Tobą zawsze można normalnie porozmawiać.
  • 6181 / 437 / 12
15 grudnia 2023mietowy3 pisze:
Napisałem w tasiemcu w stylu kwas od jaszczurów, koks od murzyna, zioło od s-lab - to moim zdaniem jest akceptowalna mowa potoczna a nie dyskusja o źródłach, bo żadnej dyskusji nie było, ani pytania o źródła. Dostałem warna od moderatora Czoug. Nie zgadzam się z tą decyzją, proszę o weryfikację. Dziękuję i pozdrawiam

2023 gru 15, 19:33 / scalono - surv

Poza tym nadal wyzywa mnie od ***** - czy takie są standardy na tym forum?
Warn był na ostrzu noża. Ja rozumiem co znaczy "kwas od jaszczurów" stąd popada to pod dyskusję o źródłach. Odwołam warn w ramach wyjątku, ale następnym razem lepiej tak nie rób tylko się może bardziej postaraj to zamaskować.

Co do drugiego zarzutu -- to już zasady tasiemca. Uczestnictwo tam zwalnia wszystkich z zabezpieczeń dotyczących obrazy i inwektyw, czyli w zakresie działania Czouga: ta skarga jest bezpodstawna.

Pozdrawiam
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2280 / 394 / 0
Również pozdrawiam
  • 9419 / 1845 / 2
Z tego co pamiętam to w tasiemcu zakazane jest tylko nagabywanie do śmierci, samobójstwa czy tematyka rasistowska. Kiedyś był o to dym.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2280 / 394 / 0
@surveilled Czoug w wątku tu nawijasz również mnie obraża - imo i tak największym zjebem jest @mietowy3
  • 1339 / 338 / 13
@mietowy3 Jprdl %-D skoncz robic gównoburze i zawracać dupe administracji

A jeszcze lepiej - zmien swoje zachowanie, bo jak na użytkowania z takim stażem powinieneś lepiej orientować sie w zasadach panujących na forum
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2280 / 394 / 0
Ale właśnie po to jest ten wątek - moderacja forum - dyskusja, odwołania , zastrzeżenia. Mam zastrzeżenia do twojej pracy jako moderatora. po huj mnie obrażasz w wątku Tu nawijasz? Znasz regulamin?
  • 1339 / 338 / 13
Otóż mylisz się - ten wątek służy konstruktywnej dyskusji odnośnie forumowej moderacji a nie do spamienia i donoszenia na każdy krok moderatora X bo mi sie on nie podoba, ze brzydko pisze w wątkach knajpianych. Nie rozumiem tez za bardzo co chcesz na tym ugrać bo na chwile obecną tylko ty masz do mnie pretensje a takimi ruchami nie zyskujesz sobie mojej sympatii…

Btw: Tu nawijasz to tez tasiemiec tylko bardziej kultowy i chyba z dłuższa historia.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).