Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Co do pytania o zjebana psyche to człowieku mam złe wieści dla Ciebie, masz rozjebana psyche, pewnie już nie wróci nigdy do normalności, możesz przerwac destrukcje
rodozz313 pisze:Nie chciałbym być w Twojej skórze, szczerze Ci współczuję. Idź na detoks do szpitala taki na nowowiejskiej w Wwa co trwa do 2 mc
Co do pytania o zjebana psyche to człowieku mam złe wieści dla Ciebie, masz rozjebana psyche, pewnie już nie wróci nigdy do normalności, możesz przerwac destrukcje
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dodaj tez objawy fizyczne typu bole kosci i calego ciala, nudnosci.
19 kwietnia 2019nospeakinginglese pisze: czy może mi ktoś w skrocie powiedzieć jak wyglądają objawy odstawienia benzo po ciągu 2-3 letnim ? początkowo 2 lata Rc- benzo później apteczne.
Ja po paru miesiącach ostatnio przerzuciłem się na 1-2mg alpry + zolpidem/lorazepam wszystko wieczór i w dzień nieźle mną miota. Ciało napięte jak struna, problemy z motoryką, niepokój, deprecha, nieogar. Zastanawiam się co dalej robić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.