Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Nie chciało mi się nawet logować i pisać post bo nwm jaki ruch na tym wątku.
Zapewne i tak po wrzuceniu tego posta będę niecierpliwy i wrzucę ale chuj
Jakieś 4-4.5h temu z nudów wrzuciłem 300mg kody.
Wiem że nie powinno się tak szybko podawać bupry, ale to nie Oxy ani fent.
Jak dam kilka mg na dziąsło to nie dostanę WD?
Ni chuja już nie pamiętam jak z tą bupra było.
Za długo siedziałem na oxach… Ale moje życie powoli się sypie coraz to bardziej i próbuje jakoś je ratować…
Jak wygląda sytuacja z dostępnością po nowelizacji przepisów, czy jest wogole szansa że dostanę gdzieś bupre na 1wszym spotkaniu z lekarzem ?
Ewentualnie czy jest ktoś taki w obrębie środkowej polski ? (Łódź,Wwa)
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Odnosząc się jeszcze do samej kodeiny, dodam, że chyba nie powinno się na nią patrzeć jak na taką kinderzabawkę. Jest opiatem, jest prolekiem, jest przez jeden z enzymów wątrobowych przekształcana do morfiny. Może gdyby nie ten pieprzony sulfogwajakol, którym można sobie zrobić w ciele ładny pierdolnik, powiedziałbym, żeby nie ładować się w buprenorfinę, tylko redukować dawki oraz obstawić się pregabaliną, loperamidem, klonidyną i benzodiazepinami. To właściwie też opcja. Zależy po prostu, jak duże jest ryzyko, że po samodzielnej odtrutce szybko wrócisz do wyniszczającego nałogu. Na buprenorfinie innymi opioidami się nie naćpasz, a bajzlu w układzie pokarmowym takiego jak thiocodin na pewno Ci nie zrobi. Po jak najbardziej rzetelną poradę udaj się jednak do lekarza psychiatry – najlepiej takiego z doświadczeniem zawodowym w oddziałach leczenia zespołów abstynencyjnych. Pozdrawiam.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Nie no żart. Jednak w takim kalibrze jak bupra, Kratom , koda z tjokodinu to chyba koda jest najbardziej szkodliwa dla narządów i portfela .
Zainteresuj się może DHC
Na pewno lepiej to żreć niż tabletki z sulfo .
A na drabince nie jest wysoko jeśli chodzi o potencjał odurzajacy i wjebogenny
metadon jest łatwo ogarnąć i nawet znam osoby z forum które z kodeiny się w to wjebały . A metadonu się naprawdę ciężko schodzi. Wręcz to jest katorga bo odkłada się w tkankach
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A tent z ksylazyna ponoć często w weterynarii u koni wyścigowych stosowany, piękny bonus za trolling mogą Chińczycy z kartelami sobie rozdzielic.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.