4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
skund to brać
Nieprzeczytany post autor: shivoo »
Obserwuję temacik (zupełna nowość dla mnie - oprócz dopalaczy,ale tam tylko amph-i-bia (swoją drogą primo sort)), troszkę poczytałem i nie mogę dojść do ładu skąd to wytrzasnąć - czy mefa jest w dopalaczowych gotowcach, czy też kupuje się czyściocha - tak jak ma to (chyba... ) w swojej ofercie sklep z "tańczącym kwiatkiem" i murzynką... Piszecie o angolach i austryjakach, ale jak to zamówć - jakieś koło poproszę. Pytanko - znalazłem wypowiedzi porównujące do coco, nawet że przewyższa te "polskie coco" - jaki jest wasz stosunek do tego - ja akurat coco nigdy nie szamałem i nie mam pojęcia jak klepie - tu na pewno ktoś może obiektywnie to porównać - jeśli można poproszę o opinie.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Jak amfibia jest dla ciebie prima sort to meph pokochasz...
Kupuje się czyściocha. Poszukaj to znajdziesz. duckduckgo wystarczą. Jak nie jesteś w stanie to znaczy, że masz mało szarych komórek, nie warto niszczyć większej ilości.

No dobra, podpowiedź: używaj angielskiej nazwy substancji.

I na co ci "obiektywne porównanie" do koko jak piszesz, że nigdy nie próbowałeś?
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez Bodzi0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Kopie inaczej niż koko , bardziej namacalnie .Zaraz jak wejdzie czyli po jakiś 2 minutach ( do 5-7 minut sie potęguje kapa) to chce sie przybijac "5" z kumplami.Gęba sie nie zamyka ,coś jak po MDMA .Pewność siebie na wysokim poziomie . Po koko jest inaczej , wg mnie bardziej subtelnie . Wchodzi delikatnie , zaczynamy sie uśmiechać i od środka czujemy tą kurewską pewność siebie .Nie trzeba nikomu mówić że własnie sniffowałem koko ,po prostu czujeść sie zajebiśćie . A jak mówiłem mefedron działa tak ,że trzeźwi ludzie poznali by sie że coś z tobą nie tak ;] .
Mef jest zajebisty , spróbuj ...Teraz najlepsza opcja
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shivoo »
[quote="Bodzi0"]
Jak amfibia jest dla ciebie prima sort to meph pokochasz...
Kupuje się czyściocha. Poszukaj to znajdziesz. duckduckgo wystarczą. Jak nie jesteś w stanie to znaczy, że masz mało szarych komórek, nie warto niszczyć większej ilości.

No dobra, podpowiedź]

"Schiza luz" komórek jeszcze starczy na parę lat ;) obiektywne porównanie jest dla mnie ciekawe z tego powodu, że czytałem jakieś porównanie (ale nic konkretnie z niego nie wynikało), że jest podobnie "a nawet lepiej" - ale im większa ilość opinii tym lepiej, a poza tym byłaby to ciekawa alternatywa dla coco i do tego taaaańsza.
Bodzi0 - dzięki za informację - o takie mi chodzi.
Wracając do poszukiwań - natknąłem się na polską stronę ze "skrótem chemicznym w roli głównej" i tak jak pisałeś z nazwą angielską na samej stronie - jest tam kwiatek - charakterystyczna graficzka - czy warto tam właśnie zaglądać ?

dodam jeszcze, że jest strona "doktorka botaniki", jednak 1g za 75zeta, a na stronie z kwiatkiem po 60zeta (reklama - najtaniej w Polsce) - różnica jakby nie było znaczna, jednak mogą być różnice jakości...
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Nie zrozumiałeś, nie o tym mówię.
Mówię, że jak zgarną kogoś z samarką z białym proszkiem to stwierdzą, że to coco, ale nie zrobiłą, żadnych testów. Powiedzą, że zrobili i wyszła koka właśnie. Oczywiście powinni to zbadać, i nie stwierdzić zawartości substancji zakazanych, ale nie zawsze tak się dzieje.
paranoja, paranoja, otacza mnie pa ra no ja.

Koko, to przy mefedronie gówienko ;]
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Mam do was pytanie, czy mefedron nadaje się na balety??
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: skizzo »
chyba jak najbardziej.
stówa w kieszeni, gramik mefa i visa. i jedziesz %-D

miłej zabawy :)
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Bo ta najmocniejsza część fazy trwa tylko godzinkę i o to właśnie mi chodzi...
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
tehacek pisze:
Koko, to przy mefedronie gówienko ;]
Chyba nigdy nie było Ci dane skosztować bardzo dobrej jakości koko, koks lepszy i zdrowszy od mefedronu. MDMA też lepsze od mefu. Co nie zmienia postaci rzeczy że od czasu do czasu można sie z mefem zabawić i brać go takiego jakim jest a nie jako substytut mdma/koko.
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
sa 2 rodzaje mefa
1 to taki puder wlasnie - cos bardziej ala mdma
i krysztal - bardziej spidujacy
wiec co kto lubi
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
ODPOWIEDZ
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.