Rzekomo mają one mieć ok 25 mg 2C-B, więc na wieczór z dziewczyną która wcześniej brała ze mną tylko trzykrotnie MDMA która działała na nią dość niekorzystnie postanowiłem podzielić jedną na 1/3 dla niej i 2/3 dla mnie - tak by było milutko oraz bezpiecznie dla niej oraz bez dojścia do poziomu visuali na które mimo wszystko trochę liczyłem przy mojej dawce. Wcześniej 2C-B brałem 3 razy, właśnie w formie batmanów, z czego tylko raz osiągnąłem coś co mógłbym nazwać tripem - po połknięciu dwóch, czyli ok 20 mg.
Co do oreo - przy 2/3 tabletki nie miałem żadnych OEVów, za to CEVy ograniczały się do zapełniania czerni delikatnymi odcieniami jednolitych kolorów i naprawdę mikroskopijnych i ledwo widocznych wzorków w centrum pola widzenia. Patrząc na ekran telefonu lub komputera widziałem lekką "kwasową" poświatę, porównywalną do może ok 50 ug kwasa? W nosie/gardle czułem charakterystyczne spięcie, taki serotoninowy katar który wskazywał mi że w mózgu naprawdę wzrósł mi poziom tego przekaźnika. Było miękko i delikatnie, ale nie zbliżyło się to do tych dwóch batmanów, a bardziej tego co czułem po jednym
Z kolei dziewczyna nie poczuła nic po 1/3, co nie zdziwiło mnie biorąc pod uwagę niewielkie efekty u mnie. Ogólnie wieczór bardzo przyjemny, dobrze nam się rozmawiało. Gdybym miał strzelać ile mg znajduje się w jednym oreo powiedziałbym że 15. Może mocniej by mi weszło przy innym settingu, na pewno spróbuję jeszcze w innych warunkach i z większą dawką, może nawet nie całą tabletkę ale i 1,5. Na pewno nie ma co rozdzielać tej tabletki
Jeszcze pół tabsa i możliwą by była strata równowagi po patrzeniu się w podłogę, obraz wibrował każdej z 4 osób, a raczej poszczególne rzeczy i osoby, czasami blur, tradycyjnie wzory i fraktale, ale takich to jeszcze nie miałem.
Ogółem 2 brało to pierwszy raz i trochę schizowali.
Brałem kiedyś pół tabsa 25 i to dzisiaj kleplo nieporównywalnie mocniej.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.