Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 993 / 49 / 0
niewiem jadlem to tylko jak nic innego niebylo poza chodzeniem zygzakiem nic to niedaje, pozatym podobno zmniejsza tolerancje
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 86 / 1 / 0
450 mg to był mój pierwszy raz z DXM myślałem że będę się dobrze bawił ale jednak było za mocno. Wykręcałem się w wyrze jak w egzorcyzmach :D
DXM ma najciekawsze działanie dzień po jak dla mnie ^^
  • 405 / 26 / 26
Jeżeli zaczynasz od dużych dawek i trip Cię przerasta to możesz mieć spaczoną opinie.

Spróbuj racjonalnych dawek i oczywiście musisz lubić klimaty dysocjacyjne z dobrą muzyką. Wtedy deks pokazuje swoje prawdziwe, piękne działanie.
Gdybym ja przyjął 450mg na pierwszy raz też bym się przeraził %-D

Później to i nawet dawki 600mg wydają się małe :D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 2784 / 56 / 0
Duce pisze:
Bo aż źle się z tym czuje że nigdy nie wziąlem wiecej niz 900 mg i nie zobaczyłem pełni możliwosci dextrometorfanu.
Daj sobie siana, to nie wyścigi.

Nigdy nie przyjąłem jednorazowo więcej niż 900mg, a i tak te razy można policzyć na palcach jednej ręki. Na ówczesną wagę 75kg i tak okazywało się to zbyt dużym wyzwaniem dla ciała i umysłu. Uważam, że takie 10mg/kg to rozsądna górna opcja, jeśli chcemy jeszcze coś nazajutrz pamiętać z przejażdżki po innych wymiarach.

A pełnia możliwości dekstrometorfanu ukazuje się dopiero w ciągach. :-D
  • 438 / 16 / 0
iVision pisze:
Jeżeli zaczynasz od dużych dawek i trip Cię przerasta to możesz mieć spaczoną opinie.

Spróbuj racjonalnych dawek i oczywiście musisz lubić klimaty dysocjacyjne z dobrą muzyką. Wtedy deks pokazuje swoje prawdziwe, piękne działanie.
Gdybym ja przyjął 450mg na pierwszy raz też bym się przeraził %-D

Później to i nawet dawki 600mg wydają się małe :D

Nie przesadzaj. Jeśli po próbie uczuleniowej nic się nie działo to na pierwszy raz 450mg to normalna dawka i moim zdaniem nie ma co zaczynać od niższej. Oczywiście zakładam tu normalną budowę ciała, a nie totalne wychudzenie + niski wzrost, wtedy okej zgadzam się można zacząć od mniejszych dawek.
  • 26 / 3 / 0
900mg-za pierwszym razem totalne urwanie filmu natomiast za drugim razem odjazd, ale tym razem bez urwania filmu.
W obu przypadkach zarzucone 2 zęby czosnku 1h przed zarzuceniem dexa :)
  • 9 / / 0
Moja największa dawka to 1500mg, czyli w przeliczeniu 17,6/kg. Bez tolerki.
Bardzo nie polecam, na drugi dzień nic nie pamiętałem. Znalazłem w telefonie wykonane połączenie do koleżanki, trwało 25 minut. Z jej relacji wynika, że zapomniałem języka polskiego...
  • 26 / 3 / 0
1350mg czyli na moje 19mg/kg
Urwanie filmu i totalne wyjebanie z butów %-D
  • 1974 / 528 / 0
450, chujowe to jest, dziwne działanie
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 71 / 1 / 0
Hmm.. Gdy pierwszy raz tego spróbowałem orientowałem się w internecie i poszło opakowanie Akodinu.. Nie zła jazda, ale drapanie było jeszcze gorsze.. Ale tu chodzi o największą dawkę. Sprzedałem tableta (był mało wart), kupiłem pięć opakowań. Zaraz zwracam uwagę, że od pierwszego razu minęło sporo czasu. Te 5 opakowań to 150 tabletek. Wszystkie ładnie wziąłem w kupkę i popijałem sokiem pomarańczowym, 2-3 min. i wszystko ładnie zjadłem. Efekt.. Hmm.. Po niecałych 20 minutach napadło mnie takie drapanie, że nie szło tego ogarnąć i.. usnęłem.. Obudziłem się po 3-4 godzinach na takiej bombie, że widziałem jak przez stroboskop i nie mogłem chodzić na nogach. Drapania nie czułem, było fajnie. Tylko chciało mi się palić papierosa za papierosem aż dy godzinę po tym usnęłem. Bomba trwała 2 dni %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.