Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Spróbuj racjonalnych dawek i oczywiście musisz lubić klimaty dysocjacyjne z dobrą muzyką. Wtedy deks pokazuje swoje prawdziwe, piękne działanie.
Gdybym ja przyjął 450mg na pierwszy raz też bym się przeraził
Później to i nawet dawki 600mg wydają się małe :D
Duce pisze:Bo aż źle się z tym czuje że nigdy nie wziąlem wiecej niz 900 mg i nie zobaczyłem pełni możliwosci dextrometorfanu.
Nigdy nie przyjąłem jednorazowo więcej niż 900mg, a i tak te razy można policzyć na palcach jednej ręki. Na ówczesną wagę 75kg i tak okazywało się to zbyt dużym wyzwaniem dla ciała i umysłu. Uważam, że takie 10mg/kg to rozsądna górna opcja, jeśli chcemy jeszcze coś nazajutrz pamiętać z przejażdżki po innych wymiarach.
A pełnia możliwości dekstrometorfanu ukazuje się dopiero w ciągach. :-D
iVision pisze:Jeżeli zaczynasz od dużych dawek i trip Cię przerasta to możesz mieć spaczoną opinie.
Spróbuj racjonalnych dawek i oczywiście musisz lubić klimaty dysocjacyjne z dobrą muzyką. Wtedy deks pokazuje swoje prawdziwe, piękne działanie.
Gdybym ja przyjął 450mg na pierwszy raz też bym się przeraził
Później to i nawet dawki 600mg wydają się małe :D
Nie przesadzaj. Jeśli po próbie uczuleniowej nic się nie działo to na pierwszy raz 450mg to normalna dawka i moim zdaniem nie ma co zaczynać od niższej. Oczywiście zakładam tu normalną budowę ciała, a nie totalne wychudzenie + niski wzrost, wtedy okej zgadzam się można zacząć od mniejszych dawek.
W obu przypadkach zarzucone 2 zęby czosnku 1h przed zarzuceniem dexa :)
Bardzo nie polecam, na drugi dzień nic nie pamiętałem. Znalazłem w telefonie wykonane połączenie do koleżanki, trwało 25 minut. Z jej relacji wynika, że zapomniałem języka polskiego...
Urwanie filmu i totalne wyjebanie z butów
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.