Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
ktos mu sprzedaje alfe pod roznymi nazwami :D
  • 24 / / 0
eliot pisze:
piszesz to powaznie ze 10 osob zeszlo?powiedz cos wiecej?
No powaznie pisze dokladniej Czestochowa i okolice. Nic wiecej nie wiem oprocz tego ze ludzie padaja jak muchy...
  • 1167 / 13 / 0
To napewno nie jest 3mmc tylko pewnie jakis krysztal. Chyba nie chodzi ci o tego typa co znalelzli na schodach i oczywiscie gazety napisaly ze to dopalacze? Nigdzie niemoge znalesc czy wogole kiedys sie ktos przekrecil po 3mmc.
  • 568 / 53 / 0
@up, To po pierwsze. Chociaż przypadki hospitalizacji po 3-MMC były - głównie w mixach z czymś innym. Dodatkowo media informowały, że doniesienia o zgonach również się pojawiły (ale wiadomo, media będą gadać, bo dopalacze są złe)

@Valim, masz jakieś źródło, czy to po prostu jakaś plota krążąca po twoim podwórku?
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 42 / 1 / 0
Czy jest możliwe że na kogoś 3mmc może nie działać? Dałam mojemu facetowi jakiś czas temu 0.4 -oral, powiedział że prawie nic nie poczuł , a tolerka praktycznie zerowa. Jaki może być tego powód?
  • 561 / 39 / 0
Bierze SSRI ? :cool:
Lipny sort ? z ulicy ? :-D
Możliwe że sam, zarzucił dzień/dwa i nie ma zapasów serotoniny %-D
  • 42 / 1 / 0
Nie ma opcji akurat że sam;), nie bierze ssri. Może jakiś tydz wcześniej o ile pamietam mieliśmy w rękach pentedron, czyżby to przez to? Jeszcze dodam, że nasza ekipa która sobie to zarzuciła włącznie z mną mieli grubo a jemu nic ; D a sort akurat był bodajże od gienka
  • 1817 / 107 / 0
asteria99 jest to mozliwe bo ja mam tak samo,na mnie 3mmc nie dziala praktycznie wcale albo minimalnie,wycpalem 5 gr w 12 czy 16 godzin i ledwo co poczulem,nigdy wiecej.Wiec moze na twojego chlopaka dziala tak samo,a w zasadzie nie dziala ;-) Zaznaczam ze sort byl dobry bo niebralem sam,wiec niepisac ze slaby sort.
  • 561 / 39 / 0
Jak się coś bierze, to warto poczytać co jak działa ... pentedron nie rusza serotoniny :wall:
Możliwe ze gość, ma zniszczone receptory serotoninowe :finger: (genetyka,środowisko,ćpał wcześniej niż się poznaliście). Eliot natomiast ty, masz pewnie tolerke na orbicie okołoziemskiej i mało co cie kopie %-D
  • 1 / / 0
metafedron najlepszy <3 niestety juz od dwoch miesiecy nie brałam :( wczoraj była u mnie kolezanka myslałam ze sobie zamówimy ale ona postanowiła narazie nie brać, eh ciężka sprawa :<
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.