Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Nie no napisałem ze tak wstępnie się zainteresowałem, a temat jest bardziej złożony niż mi się wydawało. Ale artykuł prowadzi do kilku dość wiarygodnych publikacji. Nie napisałem ze to dowód tylko wstęp do tematu. Po przeczytaniu tego wiemy po czym się poruszać trzeba to jakoś rozkminić i przetłumaczyć z naukowego na polski. W tym cała zabawa. Jak masz czas to podsumuj jeśli nie w poniedziałek wtorek napisze ja.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 70 / 7 / 0
Witam. Jutro mam zjesc 1.5 oryginalu tylko boje sie ze moze slabo zadzialac (2 tyg temu 3x1p) ale mam jeszcse 1 karton eth lad tylko ze, nigdy jeszcze tego nie bralem i nie wiem czy w razie wu gdybym dorzucil po godzinie eth lad czy to nie bedzie czasem zwariowany mix?? 3x ald 52 i 3x 1p LSD ogarnolem na lajcie... jak myslicie?? Poprostu gdyby mialo byc za slabo to wolalbym dorzucic ale z kolei jezeli taki miks jest hardkorowy to sie zastanowie :p dajcie znac dzieki :p
  • 916 / 171 / 0
Zobacz w temacie poświęconym temu lizergamidowi. Ludzie pisze ze działanie ok ale moc słaba. Jeśli 1,5 LSD się nie boisz to możesz jeść wszystko od razu na raz.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 8103 / 907 / 0
@up
1,5 blottera moze byc za duzo.Zalezy ile ug posiada kartonik. Niektóre sa w chuj mocne i bedzie za grubo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 131 / 15 / 0
Po dwóch tygodniach już nie ma tolerancji, więc nie ma potrzeby dokładania więcej.
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 916 / 171 / 0
Po tryptaminach tak, po LSD 2 tygodnie to trochę mało. Nie żeby się nie dało jeść co tydzień... ale miesiąc jest po prostu optimum.
  • 131 / 15 / 0
[ external image ]

Miesiąc to zalecana przerwa, żeby zintegrować doświadczenie, fizjologicznie tolerancja schodzi po dwóch tygodniach.
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 1990 / 230 / 0
Moim zdaniem im więcej tripów tym szybsza integracja doświadczenia. Po pierwszych próbach retrospekcja trwa i trwa, później doświadczenie nie robi już takiego wrażenia. Przez kilka dni myślenie typu "łał, co to było" a później normalnie wchodzi się w codzienność.

Z obserwacji jeszcze, nie tylko moich, im wyższa dawka tym dłużej nie ma ochoty na powtórkę. Ale taka zależność występuje w przypadku większości używek jakie znam branych w "fazie towarzyskiej".
  • 2199 / 366 / 0
Widział ktoś może czarne nietoperze po LSD jak w Las Vegas Parano ?

Miałem tak kilka razy po kwasie, jak się patrzyłem w bezchmurne niebo,
za pierwszym razem się tego nieźle przestraszyłem, bo wyglądało dość realistycznie,
niemalże usłyszałem i poczułem obok siebie trzepot skrzydeł czarnych dużych nietoperzy
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1990 / 230 / 0
Wiadomo Wam coś o drżeniu rąk po LSD? W ośrodku poznałem typa, któtemu drżały ręce i twierdził, że to po wieloletnim nadużywaniu LSD. Miałem tak raz po małej dawce 1p (30mcg chyba), ale to bardziej byłonqywołane stresem (złe miejsce na takie eksperymenty). Dziś zauważyłem u siebie lekkie drżenie przy pewnym ułożeniu rąk. Jadłem LSD tydzień temu, nie czuję niepokoju, po prostu jak wygnę dłoń lekko drży. 2 dni temu wchłonąłem całkiem bardzo sporą dawkę ramiprylu przez nieostrożność, wczoraj z resztą też, choć nie wchłonąłem aż tyle. Przedwczoraj byłem półprzytomny tyle tego wchłonąłem. To lek obniżający ciśnienie z grupy ACE. Drżenie zaobserwowałem dopiero dzisiaj. No i chuj wie czy to ptzez ramipryl czy przez LSD. Wolałbym nie rezygnować z LSD :) Nawet jak to przez ramipryl fajnie jakby ktoś napisał czy po LSD może wystąpić drżenie rąk. Chodzi mi że na stałe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.