Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
bizzon92 pisze:
Po jakim czasie powinna zacząć działać pseudoefedryna?
Zażyłem z godzine temu 360mg i zapiłem litrem energy drina + około 60mg kofeiny i lipa jakaś oprócz poprawy chumoru lekkiej i latającej nogi :/
Dodam że miałem okropnego głoda na coś :D i to jedyne co miałem pod ręką.
Dojdzie jeszcze coś czy to już tyle?
humor "h", a nie "ch". Takie info :D

a pusty żołądek miałeś?
ile ważysz? w chuj tej kofeiny wziąłeś, remember, że przedawkowanie kofeiny ,ale pseudoefedryny także przynosi efekty odwrotne od zamierzonych.

masz coś do zrobienia? spróbuj się za to zabrać, a może Ci się to robić lepiej niż zwykle (nauka jakaś? może idź biegać? :P ). No i poniekąd jest wieczór, więc jeśli totalnie nic Ci nie będzie (spośród tego, czego oczekujesz), to ewentualnie czeka Cię zarwana noc.

a pokruszyłeś tableteczki tak jak radził Angrybrads1? Rada bardzo dobra, przetestowałam na sobie, faktycznie efekty są szybciej. Tyle, że jeśli chodzi o p-efkę, to ja zajebiście na nią idę. :-D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 162 / 4 / 0
Waże 85 ogólnie to już lipex
Złapało mnie takie dziwne uczucie w głowie nie umiem go opisać(taka jakby lekkość) jak przy mdleniu dziwnie się poczułem nawet się troszkę przestraszyłem tego uczucia więc wstałem sobie pochodzić aż przeszło lol ogólnie lekkie ''wystrzelenie'' i tyle nic specjalnego wole jednak normalne używki niż to ''coś''.
Według mnie to się nadaje do nauki lub właśnie na siłke bo do rekreacyjnego brania brakuje tego czegoś :P
Tabletek nie kruszyłem tylko walnełem 12 tapsów i zapiłem energy drinem :DD
Ogólnie efekt słaby teraz jakoś dziwnie mi łapy walą jakby lekami i pocą się :/ ogólnie cały jakoś dziwnie śmierdze i ze snem chyba problemów nie będzie bo już mi się morda rwie(ziewam). Latające nogi są małym problemem trochę wnerwiającym :DD
  • 869 / 15 / 0
no to przedawkowałeś raczej, bo taki miks w odpowiedniej dawce powinien Cię zaktywizować.

no i do rekreacyjnego brania to faktycznie słabo, co chciałeś uzyskać? :P rozumiem, przed imprezą jeszcze, ewentualnie, albo jakbyś miał noc na pisanie jakiejś pracy zarwać, czy coś. OK. ale tak z dupy, przed kompem?

aaaaaaaha, ciśnienie na coś miałeś, doczytałam. przynajmniej może Ci się bedzie dobrze spało. ;]
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 162 / 4 / 0
ohYeah pisze:
aaaaaaaha, ciśnienie na coś miałeś, doczytałam. przynajmniej może Ci się bedzie dobrze spało. ;]
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło odrazu po połknięciu tabletek mi się humor poprawił także nie było aż tak źle :DD
Nie spodziewałem się fazy jak po ketonach ale myślałem że taki ala ''speed'' będzie.
Powiem że już z braku laku wole walnąć sobie to niż ''fetke'' bo jak nie mogę nic ogarnąć to zawsze ratuje się nartą :D a tak tańszy sposób na ''odkurwienie'' znaleziony :D
A tak wogóle to zna ktoś jakiś lek bez recepty w UK z efedryną lub pseudoefedryną? Bo walić kosmiczne ilości ibupromu(30mg efki/tabletka) to chyba trochę nie zdrowo ?
  • 1345 / 6 / 0
P-efka z kofeiną daje niemiłe pobudzenie obwodowe.
Kofeinę pić warto jedynie do efedryny, którą wzmacnia w sposób baardzo przyjemny (dotyczy osób bez tolerki).

Kurwa, ten temat powinien się nazywać Pseudoefedryna nie daje dobrej fazy. Ponieważ tak nie jest, wciąż muszę nowicjuszom tłumaczyć, że spożyli prekursor, służący do wytwarzania kota / mety.

Taa, wiem, że na niektórych pseudoe- działa dobrze, ale zwykle są to jednostki, które nie próbowały lepszych specyfików.
Serdecznie pozdrawiam, i tak zasmakujecie w kocinie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 162 / 4 / 0
miumin pisze:
P-efka z kofeiną daje niemiłe pobudzenie obwodowe
Co to jest pobudzenie obwodowe bo nie mogłem nigdzie znaleźć wytłumaczenia?
Domyślam się że to taka pusta stymulacja tak?
  • 1345 / 6 / 0
tak

Bender

• 1934 / 108 / 0
dla tego zalezy kto czego sie spodziewa, ja takiej pustej stymulacji nie wyczowam, a nawet jak jest z polaczeniu z kofa to mi nie przeszkadza bo potrzebuje tylko mocnego kopa po ciezkim dniu roboty na silke, ktos tam pisal ze na poczatku czul sie jak by mial omdlec pisalem, ze pierwsze co sie wyczowa to wlasnie lekkosc na bani, jak byscie przeczytali strone - dwie wczesniej moje wypowiedzi to byscie wszystko wiedzieli, tak samo jak ktos sie spodziewa nie wiadomo jakiej fazy po tym, tez wystarczylo poczytac pare stron wczesniej.... czytac !!!!!
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 274 / 3 / 0
jak rozpoznac czy poroszek ktory posiadam jest efedryna czy jakims gowne?
  • 336 / 4 / 0
Jak jest aktualnie z posiadaniem w Polsce efki? To, że na receptę jest to wiem ale za posiadanie czystej efki np. z USA grozi jakaś odpowiedzialność?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.