Dawno szpitala nie odwiedzales?
Lekkie to dla organizmu, a w szczególności mózgu - zero krzywych lotów, zbiłem Uroseptem nadmiar i spokojnie przeleżałem do rana. Od 8 leci dalej i dobrze się pracuje, muszę się przyzwyczaić do tego specyficznego stanu, zapoznać się z substancją, ale jak na RC stymulant to lajcik. Z przyjmowaniem pokarmów też żadnych problemów nie miałem.
4-fmph działa motywująco i przełamuje moje bariery. Że się nie chce czasem to jedno, ale zajebista sprawa - stres, osłabiający strach przed czymś, zamienia w "po prostu to kurwa zrób". I kropka.
sticks95 pisze:czy 4f-mph może zadziałać terapeutycznie tak jak w moim przypadku metylofenidat? bo nie wiem czy załatwiać medikinet skoro mogę sobie to kupić. jeśli dobrze widzę to chyba to tanio wychodzi?
Terapeutycznie jeśli chodzi o leczenie ADHD ? Jak najbardziej, to taka lepsza wersja metylofenidatu. I na pewno wyniesie Cię to dużo taniej niż MPH.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.