Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 867 / 18 / 0
Na dobrym sorcie 3mmc samo patrzenie sie na kobiete (nawet ubrana) zajebiscie nakreca faze.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 77 / 0
Myślicie, że walenie 3mmc w połączeniu z chlaniem wódy/łychy to dobry pomysł czy recepta na obudzenie się w dziwnym miejscu z urwanym filmem?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
Gdzie tam, ja piłam nie raz, nie dwa po trójce i nic takiego mi się nie przytrafiło. Tylko żebyś uważał, bo po ketonach można więcej wypić, bo mniej zarzuca ciałem i wydaje się, że człowiek trzeźwiejszy, a gówno prawda. ;)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1957 / 230 / 0
Serotonin pisze:
Zachlej zejście, tak to rozegraj. Ostro napruty nie odczułbyś 3mmc tak jak trzeba.
No nie wiem fuko. Przy trochę większych dawkach trójki w bani się kręci przeca :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 67 / 0
No to właśnie zależy ile czego, można wziąć trochę mniej trójki i iść w miasto się bawić, wtedy pić lajtowo można - przerobione, byle nie za dużo. Bo tak mi się wydaje, że kolega wolałby się pobawić. Większe dawki 3mmc nadają się na domowe ketonowe posiedzenie, nie na imprezę. W takiej sytuacji rzeczywiście alko jest zbędne.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 623 / 44 / 13
Schowałem ostatnio brązowawy sort trójki bardzo dobry z resztą do chusteczki higienicznej na kilka godzin.
Po wyciągnięciu sort zmienił kolor na krystaliczną biel, a cały brązowy osad został na chusteczce.
Jakość nie spadła wogóle. Co o tym myślicie chusteczka wchłonęła zanieczyszczenie czy co %-D ?
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 1 / / 0
Ogólnie w trójkę bawię się od niedawna. Wiadomo, nie to samo co 4 ale też nieźle pobudza ;) Nie mam zastrzeżeń ogólnie co do tego wręcz wolę się to pobawić bo nie ma żadnego zejścia. Przynajmniej u mnie
  • 1628 / 196 / 0
Zjeby po tym są tylko jak się w życiu nie układa i jesteśmy podatni na wyrzuty sumienia. Nie mówię o psychozach w wyniku nadmiernej eksploatacji organizmu. %-D
  • 124 / / 0
zrobiłem jakieś pół grama na teście wziąłem benzo zasnąłem bez problemu pospałem 4h i aż mnie zatkało zero skutków ubocznych i w miarę wyspany nie czuje żeby coś mi siedziało na organizmie jak wcześniej żadnych jazd psychicznych odrealnień itp. w trakcie działania dało się prawie normalnie spożywać posiłki jak widać niektórzy sprzedają trutkę na szczury
ps nie miksować tego z klonem nawet mała dawka potrafi całkowicie wyłączyć działanie
  • 103 / 2 / 0
Moze to nie 3mmc? %-D chociaz znalem ziomka co spal po spidach ;) Zawsze tak masz po spidach czy tylko trojce?
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.