Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
bupra ze względu na kształt molekuły jest iście dziwną substancją : less is more, more is less.
Ja morfina z oxy w jednej pompie potrafiłem się przebijać luźno przy dawkach 50mg metadonu, ale były to bardzo duże dawki, nie pamietam jak to z bupra dawno jej nie tłukłem, ale jak waliłem już dawki 20mg iv+ to przez 3 doby byłem zablokowany, a nie byłem na żadnym programie, inaczej jest tez kiedy się schodzi z programu ten czas usuwania się bpr z organizmu tez będzie dluzszy niż te 3 doby co brałeś i to w dość skromnych dawkach, jak Ci szkoda tematu to poczekaj jeszcze do jutra chociaż ja śmiało bym hukał
Fuzja - D5
Odkroikem na oko 5mg wrzuciłem pod język cały ten plaster i nie na od żadnego smaku, czy to normalne?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.