Jedna pielucha z założeniem etc to koszt ok 90 złotych.
https://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktu ... ,8493.html
Akurat ten temat ogarniam dość dobrze, bo sama miałam w swoim życiu epizod, że leżałam w szpitalu w okresie w którym nie byłam ubezpieczona. Czy płaciłam za ten tygodniowy pobyt na neurologii? Nie.
Nieznajomość prawa szkodzi, a z ubezpieczeniem to jest jedna z sytuacji gdzie prawo może zadziałać wstecz (:
Super ,że to wyłapałaś
Będzie na przyszłość wisieć
Mówiłem, że Diabły wyszły z piekła przez książkę którą napisałem i niby tam zamieściłem na jednej ze stron jakieś trzy wpisy które przekazał mi Diabeł. Po przeczytaniu których tak.naprawde ludzie otwierali bramy piekieł. Diabły zabijały ludzi. Mi zgwałcily córkę w 40tu. 50 dni i nocy. Jak nie było gdzie wlozyc to robili w niej dziury i tam pchali...
Na końcu zawiesili jej truchło bez głowy,. rąk i nóg na trzepaku.
Do mnie przyszly do szpitala. Zaczęły mnie zjadać na żywca od stóp. Tak się darłem z bólu że w całym szpitalu mnie słyszano. Ogólnie spędziłem tam 100tys lat. A czas mogłem przesuwać lekkim ruchem palca. 100lat do przodu lub do tyłu. Kazdy palec odpowiadał za inna ilość lat.
Mówiłem że wybuchnie wojna nuklearna w 2146.
Podawali mi wszystko co mogli. Nawet udało im się mnie uśpić. Ale obudziłem się a faza dalej trwała. Haloperidol też tutaj mało pomógł. Relanium wgl nie czułem.
2 dni i 2 noce trwał ten horror.
Co poszło?
Metaamfetamina 96% około 2g
Vapo
Apvp około. 2-3g vapo i sniff
Siarczan amfy 93% około 2g
Wejdz sobie w watek paranoje po alfie. Gdzie bryluje .
Mozg wyzarty .
Wali grama chlorowych katynonow na start
Czego sie tu spodziewac ?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
To dosyc podobne osoby . O Diabeusz666 ostatnie posty kapelusznika czy angrybrads sa o oszustwie a ten zbanowany uzytkownik diabeu666 tez zrobil jakies wyjebki plus szantazuje o sample.
Oczywiscie moge sie mylic i pewnie masz racje .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.