Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 258 / 2 / 0
Mix 3meo z BF... heh, może nie jako ewidentne połączenie tylko... ok 3mg waporyzowane i po ok 15min strzał z 3meo iv (nie pamietam ile dokładnie już), czy jakieś zauważalne zmiany wzgledem solo 3meo? Nie sądze. Ale to za sprawą pewnie tego że zanim jedna substancja zaczeła działać to druga przestała.
Jean la Chouette, ja też ostatnio waporyzowałem podobną ilość 3meo i też porażka... tolerancja Sir!
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 5299 / 104 / 0
Mam 2x 3 mg 3-MeO-PCP w tabsach. Takie zielone, potulne, unga-bunga. Ja tu we innej sprawie. Można je... w klamkę :blush: ? Co się śmiejecie :angry: lubię wciągać

Solved, wszystko wiem. Można :yay: :gun: %-D %-D %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1874 / 96 / 127
pilleater pisze:
Mam 2x 3 mg 3-MeO-PCP w tabsach. Takie zielone, potulne, unga-bunga. Ja tu we innej sprawie. Można je... w klamkę :blush: ? Co się śmiejecie :angry: lubię wciągać

Solved, wszystko wiem. Można :yay: :gun: %-D %-D %-D
Opisz proszę działanie oraz dawkowanie donosowe. Będe posiadać kilka pillsów po 7.5mg i mam zamiar je wciągnąć. Opisz proszę dawkowanie, w ile wchodzi itp. :D DZIĘKUJE Z GÓRY
wolna molekula
#mops
  • 5299 / 104 / 0
Pojebałem dawki %-D Przeczytałem tabsy po 3 mg myślę gdzie tam walę dwie a co :gun: myślę 6 mg chÓj półmetrowy ludzie piszą że trza żryć ze 20 miligramerów ciul zjem se dwie a tu piezda jazda LOL XD późnierj zedytuję bo mi sie teraz nie kce, generalnie czapa jest dexowa, poszło łącznie 18 mg dysocjacyjiiii
  • 1342 / 48 / 0
Pillu pillu Ty debilu :cheesy: Lubię koty, tylko długo się gotują duszone
A jakbyś porównał czy-meo-pecepe do MXE? O ile próbowałeś, bo widzę żeś jest akodynożercą.
SESH
  • 258 / 2 / 0
Nieźle... mi tez nie pasowało to 3mg... ale nie chciałem sie wtrącać.
18mg to w sumie jakas juz dawka powiedzmy jest :)
Opisz jak wrócisz
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 5299 / 104 / 0
Coś pięknego. Taka lajtowa wersja kaszlaka. Nie wiem czy taka lajtowa w sumie, jakby kto nie jadł nigdy to by się poparzył przy takiej dawce ;p Zajebioza w chÓj, jak kto lubi dysocjanty to ta substancja zaprasza jak nic %-D generalnie bardzo to przypomina dexa, udaje go jak nic tylko nie trza iść do apty :nuts: Zaczyna się byle jak, niewinnie, wejdzie to to czy nie wejdzie? Coś niby jest ale hmm nie no już wiem, że to prawie 20 mg więc musi być ciekawie więc trzeba poczekać. O jeb pacło w czajnik i jest długi puszczony przez przester do gitariady dźwięk jednoczący się jak sęk w tym, że mogłem jednak tylko pół z tego a i to by było dobrze. Esencja dysocjacji, piękny mętlik myśli. To tak jakby wleźć do podświadomości, do pierdolnika gdzie myśli łączą się w pary byle jak i w ten sposób tworzą sens ze sobą wspólnie jakoś tak ujmując się nawzajem w nawiasy czy coś takiego. Tak, tak, to by się zgadzało nawet. Zgadza się jeszcze jedna rzecz: to nie był mój ostatni raz z tą substancją :cheesy:

Do MX3 nie podobne, bardziej do dexa. Ofc MX3 podobna do kaszlaka, ale 3-MeO-PCP jest mu bliżej. Inna sprawa, jeśli miałbym do wyboru 3-MeO a DXM, bez wahania wahadłowcem wybrałbym trójeczkę. Mniej do zjedzenia miligramów, mniej skutków ubocznych, a dysocjacja kapitalna.

Powaga, tak z dupy kompletnie zapodać se dysocjant takiej ligi kompletnie znienacka to poezja pisana w jakimś języku programowania, w dodatku... prozą

edit: zeżarłem, nie sniffiłem bo za duża ta zielenina na oko żeby kruszyć i wciągać. Wiem kurwa jedno, nie podałbym se tego im czy iv, bo mm nie nie :emo:
  • 1874 / 96 / 127
Już się nie mogę doczekać przesyłki hihihihihihi : D PILL po twoim wpisie coraz bardziej jestem ciekawy tripa.
wolna molekula
#mops
  • 1857 / 70 / 80
Pill jakbyś wciągnął te 18mg to by cie rozpierdoliło. Sprawdzone info.
  • 2466 / 15 / 0
@pill Lajtowa wersja kaszlaka jest tylko jak jednorazowo zażyjesz. Spróbuj zrobić mini ciąg i wtedy pogadamy. Agonizm tej substancji w receptor sigma mówi sam za siebie

Pozdrawiam wszystkich jaszczurów
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.