ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Ja co roku wyglądam młodziej.
Jak pierdolony Ibisz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 47 / 0
@london5 sprzedaj mi przepis na eliksir młodości mistrzu %-D

U mnie jako ze się wpierdalalo włada oporowo:
- ostry spadek wagi, z 94kg na 76kg
- zęby szkoda gadać mimo dbania i dentysty tylnie zęby poszły się jebac
- nwm czy to dokładnie od amfy ale mam kurewsko wielkie zakola mimo iż jestem „młody”
- rozjebany nos i żołądek
- ogólne zmiany skórne, pryszcze, przebarwienia na skórze itp.
- 24/7, 365dni w roku podkrążone fioletowe wory pod oczami
Ogólnie idź pan w chuj ale idzie się do tego przyzwyczaić %-D
  • 5985 / 1237 / 43
Ja w przeciwieństwie do Ciebie kolego, nie lubię amfy !
Maczanki, naleweczki, piwka, GBL, psychodeliki, benzo - oto smaki życia.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Oklapnięte powieki po benzo, spowolnione ruchy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5985 / 1237 / 43
Czerwony ryjec po kilkudniowym piciu.
Jak ostatnio miałem ciąg na kanna, to stary stwierdził że jestem popuchnięty.
Ale wszystko mija.
Najważniejsze są zęby.
Nie ma nic gorszego, niż ćpun z ubytkami uzębienia.
Ja o swoje dbam, mam wszystkie zdrowe i dwie ósemki jeszcze dodatkowo.
  • 8103 / 914 / 0
Podbijam post @london5 zęby najważniejsze, co za problem znaleźć chociaż wieczorem te 2-3 minuty to wyszczotkowanie zębów.Najważniejsze to myc wieczorem po całym dniu jedzenia.
W wieku lat piętnastu
  • 499 / 2 / 0
ćpałem ponad 1,5 roku fęte, a na koniec te sytnetyki. Na końcu pojawiał się przykry zapach ciała, który po prysznicu znowu dawał o sobie znać(a mało ludzi którzy ci powiedzą że np. jebie ci z ryja czy coś, ale w pracy byli pomocni mówili ze to ręcznik miał tu jeden taki stary że jebał.) Oczywiście wyjebany jak 5 ziko spuszczony wzrok, blady (wiadomo krosty), co do wagi to było jeszcze całkiem dobrze (mamusie obiadki na chama ale wchodziły:)) i kumpel co nie wiem czy wpierdalał więcej dragów czy maka,to jakoś głodny przez kilka dni nie chodziłem. Co do zębów dbam o nie ,jak o auto, co pół roku kontrola, mam wszystkie swoje zęby, nawet jedne mechanik bo mieszkam w nl ale latam specjalnie do mojej ulubionej doktor bienek sc robi najlepiej (wiec jak ktoś na sklasku to polecam .(tylko ze płatnie ) Druga nękającą dolegliwość to wiecznie zółty( czasami inny)nalot na języku. Oczywiście język i zęby myje codziennie ( szczoteczka soniczna! kto bogatemu zabroni)
  • 50 / 4 / 0
Przede wszystkim opadnięte policzki, wychudzony byłem bardzo przy wzroście 180 ważylem 54kg. Miałem też różne tiki nerwowe. Wyniszczone zęby od szczękościsk. To pewnie kilka które wymyśliłem przed chwilą.
"Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca"
  • 23 / 1 / 0
Hmm.. Wypadające włosy, suche zniszczone, ciężko je czymś odżywiać wgl, paznokcie łamią się jak zapałki, akurat z trądzikiem czy innymi zmianami skórnymi nie mam problemu prócz dużych siniaków, które robią się mi nawet czasem przy nie dużej siłe uderzenia czegos czy w coś... Napewno szybciej psują się mi zeby, mimo iż o nie dbam i się staram bardzo ukryć przed ludźmi mój problem to te rzeczy najbardziej jakoś mi przychodzą do głowy.. Napewno duży spadek wagi. Słabe mięśnie.. Wory pod oczami, często suche usta, zajady częste... Często rzuca mi się też obdarty nos, zaczerwieniony.. Wyglądam jak chora, słaba, nie wyspana...
  • 8103 / 914 / 0
Lekkie dyskinezy po neuroleptykach.
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.