4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
O właśnie, w jakim czasie wchodzi wam mef po snorcie?
Pan wyżej napisał, że po 10min.
Ja z kolei, kiedy wciągam na dwie dziury, to po skończeniu pierwszej krechy już czuję wyjebanie. Za pierwszym razem wchodziło długo, najpierw uczucie dyskomfortu, 'dziwności' i dopiero po ok 7-10 minutach TO. Teraz z kolei już w trakcie aplikacji zaczyna działać. Dopuszczam możliwość że to od zajechanej śluzówki, ale może to coś jeszcze?
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Szybkość wchłaniania w przypadku wciągnięcia zależy od konsystencji proszku, kryształki rozcinają żyłki w nosie przez co sie szybciej wchłania niż proszek. Tak więc dobrze stwierdziłeś że to od zajechanego nosa szybciej Ci sie wchłania. Może to być też w pewnym stopniu kwestia psychiki, wiesz już jak to działa i nastawiasz sie na to już przy wciąganiu, podnosi sie ciśnienie, potliwość itp. co może dawać już przy samym wciąganiu wrażenie ładowania.
  • 2 / / 0
...
Nieprzeczytany post autor: MefkaKuba »
kolega wyzej dobrze mowi ;) ostatnio u nas na osiedlu bylo w krysztalku i praktycznie wystarczyla niecala minuta a czlowiek byl juz ladnie wyjebany ;) ja tam wole to kirac niz jesc chociaz po tej nocy i zrobieniu 2 g jakos tak jeszcze bym zajebal ;) haha po ile u was mefka ??
Uwaga! Użytkownik MefkaKuba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
Zależy skąd bierzesz i ile. W granicach 70zł w Polsce/10funtów w UK/g.
  • 2 / / 0
...
Nieprzeczytany post autor: MefkaKuba »
poprzednia pratia to byl piekny krysztal ;)) ale niestety teraz sie trafil mialek. ja ogolnie mam po 60 zl/szt i kolega robi mi tez jedynki ;]
Uwaga! Użytkownik MefkaKuba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
MefkaKuba pisze:
ostatnio u nas na osiedlu bylo w krysztalku i praktycznie wystarczyla niecala minuta a czlowiek byl juz ladnie wyjebany
to juz to dile na ulicy nawet sprzedaja??? nie no je sie zalamie...
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
No widzisz, zwęszyli biznes. I to zero przypału w razie wpadki... Jak ktos ma dobre niedrogie źródło to jeszcze niezłą kase może na tym zrobić...
  • 48 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: skizzo »
no to czekać wałków dilów, zwęszenie niebezpiecznej substancji przez psy i media i nie daj bóg nieszczęść jakiś.
ale jak patrzę na dawkowanie, to dużo osób hardcore uprawia w tym temacie :D
mnie z 3g od piątku został jeden. najpierw z przyjacielem w piątek wdmuchaliśmy 1, tak po pół w ciągu 4-5h. dla mnie bez reweli. wczoraj zjadłem wieczorem dwa dovesy i bardziej mnie poklepały, co prawda zaczęły szybko schodzić, więc jednak mefedron poleciał na matę,w ilości 1g między 24 a 7, a jeszcze w międzyczasie papierek się zaplątał pod językiem i wóda (czy alko nie osłabia działania mefu? jak wy macie?). no ale krzyżówka dała znać o sobie i w sumie też bez większych fajerwerków.
Ciekawie Sympatycznie Miło - to nie są określenia na zajebistą jazdę %-D ale może być
aż się zacząłem zastanawiać nad jakością tego mefa z bt, pierwszym razem miałem z innego miejsca i mnie wystrzeliło, ale kłopotliwe i stresujące było załatwianie, więc zdecydowałem się na rc lab.
proszek jest śnieżnobiały, miałki - jak mąka ziemniaczana. i bardzo leciutki, aż ciężko kreskę na boki zwęzić. plączą się w nim pozlepiane kuleczki, nawet sporej wielkości (2-3mm średnicy), które miażdżę dla pewności.
po serduchu widać jednak, że działa - koło 6am miałem 185/105 i poty hehe
ale zwały żadnej nie odczuwałem, bo prostu byłem nakurwiony.
zauważyłem też, że mef ryje nos zajebiście. po prochu to po porządnym ciągu 10-20g zaczynałem mieć problemy ze śluzówką, a tu już dzisiaj smarki czerwone lecą. przynajmniej ten pozostały gram nieźle przypierdoli :D

no cóż, muszę dokonać dywersyfikacji dostaw hehe i porównać
chociaż to może być wina tolerki, nad którą pracowałęm latami w pocie czoła i znoju :cool:

a w kryształkach jeszcze się nie spotkałem, gdzie takie aktualnie mają?

pozdro
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
u mnie mef na osiedlach komunalnych chodzi juz po 40zl za 1g , nasuwa sie tylko jedno pytanie .... jaka jest jego czystosc ? :(

tak wiec mozna juz zaczac odmierzac kiedy ktos sie przekreci
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
No cóż... Zamówiłem giecik mefa z RC-Lab, w piątek zapewne testuję. Zobaczymy, co Was w nim tak kręci... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...