Czy czekać mnie może coś nieprzyjemnego jeszcze? Jakieś objawy odstawienia po więcej niż kilku dniach? Oprócz ew. nawrotu depresji po jakimś czasie. Zastanawiam się czy nie zostawić wpizdu całkiem tych antydepresantów
Moja rada, ustalcie wcześniej z psychiatrą jak ostawić lek. Bo potem jak gadałem z lekarzem to powiedział mi, że powinieniem rozpisać z nim tabelkę. że np co drugi dzień bym brał, a potem co drugi połówkę itd.
Jedyny plus to że muzyka brzmiała tak emocjonalnie jak dawno nie mogłem przez leki poczuć. Ale objawy zmusiły mnie do poddania się.
Wróciłem do leków i planuje odstawiać ale dużo wolniej tak żeby nie czuć objawów.
Rozpiskę sobie zrobię ale jaka wg was jest najlepsza kolejność odstawienia.
Co pierwsze a co ostatnie.
paroksetyna, pregabalina, xanax?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
2. Pregaba
3. Paro
Ale czy pregabalina nie przyda się przy schodzeniu z mocno serotoninowego uspokajacza SSRI?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.