Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Ja zjadłem po raz 4 500mg wczesniej pare dni po 200 raz 300 i nic. Nic nie czuję tylko spanie i blokada sikania. JAkieś propozycję? Do tego dorzuciłem 30 tabletek tranxene 10mg i tez nic.
Respect
  • 205 / / 0
Propozycję aby klepnęło? Mnie wczoraj 6 x 200 mg retard tak wygięło, że pływałem w serotoninie ale lepiej nie bierz ze mnie przykładu...
Bania goni banie:P
  • 127 / 11 / 0
Pierwsze trzy razy to było po 150mg max, żeby przyzwyczaić organizm, potem kilka razy od 300 do 400. Klepało bardzo dobrze.
  • 50 / / 0
a ja dzisiaj 600 i nic tylko spac sie chce i sie krzywo chodzi. a pare razy wyrabialem sobie po 100,200. Przestac do brac czy przerzcis sie na 1000 w góre?
Respect
  • 261 / 8 / 17
dawki powyżej 1000 są na prawdę niebezpieczne lepiej nie ryzykuj, ja mam sporą tolerkę na opio jednak z Tramalem mam tak że już przy 500mg mam problemy z łapaniem oddechu, jakich innych depresantów próbowałaś?
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 50 / / 0
Tylko benzo w ogromnych ilościach i alko tez w duzych czasem a benzo non stop
Respect
  • 261 / 8 / 17
zacznij od kodeiny i sprawdź czy odczuwasz działanie, możesz co 2 dni brać 150mg żeby przyzwyczaić organizm a po trzech takich próbach wrzuć odrazu 450mg i napisz jak tam

2015 sty 10, 14:59

oczywiście nie namawiam Cię do tego
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 43 / 4 / 0
Ja na 1 raz przyjąłem ok. 240mg. Na początku lekkie placebo schizy, potem położyłem sie w łóżeczu z szybkim biciem serca, po okolo 40min włączyło się ultra przyjemne ciepło połączone z szczęściem, serducho zwolniło. Ogólnie było bardzo dobrze, ale opio to nie moja bajka. [emoji4]
  • 53 / 3 / 0
Jestem dziś po pierwszej próbie z Tramalem w kroplach, mam już tolerancję na opiaty (kodeina) i przyjęłam 450 mg. Efekt - napisałam 2 eseje na studia podyplomowe i wysprzątałam chatę, na co nie miałam ochoty od 2 miesięcy. Ogólna motywacja do działania i jak widać - jeszcze nie śpię...

Scalono
| 13 |

Do tej pory z opioidów miałam doświadczenie wyłącznie z kodeiną, zatem miałam wypracowane receptory opioidowe. Zarzuciłam początkowo 350 mg, po godzinie dodałam jeszcze 100. Stan, który się pojawił to podwyższony nastrój i olbrzymia chęć do działania - napisałam 2 prace zaliczeniowe, wysprzątałam pokój (na co na czysto nie miałam ochoty), nawet o 2 w nocy zasuwałam na stacje benzynową po piwo. Jedyny problem - za Chiny nie chciało mi się spać. Musiałam poratować się piwem i Clonazepamem.
  • 50 / / 0
a ja biore biore ten tramal codziennie albo co drugi dzien po 400 i nic chwiejny krok i spac sie chce bardziej no i nie ma sikania przez 10 godzin. :-/
Respect
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.