Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 761 / 11 / 0
I to jest argument za tym, że scojalizm śmierdzi.... Każdy jest inny, równe są drogi w Niemczech - jednakże, drogi kolego, prócz twych osobniczych cech dot. działania benzodiazepin - alpra ma przede wszystkim działanie przeciwlękowe tak jak np. bromazepam czy słaby bo słaby ale jednak, oxazepam... A te mniej uspokajające i usypiające nie są tak wzmagane przez alko (i vis-a-vis), do tego na pewno rolki dużo bardziej zwiotczają mięśnie, weź se np. słabiutki tetrazepam, nic takiego flaka z ciebie nie zrobi... a to jedno z najsłabszych benzo ponoć (chociaż do kody bardzo smaczne)
  • 420 / 2 / 0
Zawsze zaczynalem ciagi od lora (1-szy) i alpry (2) i na nich mniej wiecej jechalem, natomiast teraz po przerwie kilkumiesiecznej od benzo odkrylem diazepam, ktory w dawce 5-10 mg dziala lepiej niz xanax 1 mg czy lorafen 2,5. Zaluje ze wczesniej od razu przypierdalalem z grubej rury zamiast delikatnie od diazepamu, ktory teraz jest moim nr1 wsrod benzo. A i wyjscie z ciagu straszne nie bedzie/
  • 1450 / 18 / 0
Czy 2mg(1 tabletka) pomoże na zjeździe amfowym? Chodzi mi o uśnięcie. Tolerka niewielka.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 325 / 3 / 0
Ktoś już tu kiedyś napisał, że 2mg rolek nie ruszyłoby nawet rybki w akwarium.
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 18 / 0
Czyli jest słabszy od Estazolamu?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 420 / 2 / 0
Jak masz tabletki 2 mg to dopiero po 3 powinienes cos poczuc, jedna Ci nic nie da. Tak jest slabszy, w szczegolnosci nasennie.
  • 157 / 2 / 0
Kwestia indywidualna. Na mnie klony juz nie dzialaja, alpro niby juz nie kopie ale nadal poprawia zajebiscie nastrój (i jest idealny na zjeba :-)), relanium za to najlepiej mnie usypia. Jedyne benzo ktore kopie to lorafen i o dziwo sedam =d
Chyba czas sie na barbitury przerzucic :rolleyes:
  • 16 / / 0
diazepam jest dobry do mixu z kodeiną, taki błogi spokój :> jeśli sam, to fajny na noc, sny są potem piękne i realistyczne
jak bletki nie ma jointa skręcę ci z serwetki
  • 18 / / 0
Elo. W końcu zdobyłem się w sobie i zmieniłem se przychodnie. Mam na przyszły wtorek wizytę u internisty. Mam doświadczenie w sypaniu ściemami, wyłudzenia tramca, zomirenu, relanium w 95% przypadków przechodziły, no i mam teraz zamiar zaściemnić, iż mam kłopoty z zasypianiem i czy nie wypisałaby rolek, bo atarax nie działa, mianserin mnie usypia na 2 dni, po stilnoxie mam paradoksalną reakcję (co w sumie jest prawdą, jak czuję fazę to nie mogę zasnąć, a po 2h schodzi i chuj, powyginana psychika i dalej brak snu).

Myślicie, że dobra ściema? Dodać coś jeszcze? Ewentualnie coś innego fajnego co możnaby wysępić tak na ferst intewiu z lekarzem, bez ściemy o wizycie u psychiatry za x czasu?
Uwaga! Użytkownik mieszkamwpolsce nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 2 / 0
witam ludziska, ja jestem wjebany w lorafen jem po 10 mg lorafenu ale zmniejszam dawki, ale pytanie moje jest takie bo z prawie każdym benzo eksperementowałem ale z rolkami to brałem małe ilości , pytanie: jak dzis zajebie 50 mg to będzie dobrze żeby się wyluzować?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 07:33:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750231932'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.