Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
695
63%
haszysz
404
37%

Liczba głosów: 1099

ODPOWIEDZ
  • 528 / 4 / 0
Tzn. jakie rewelacje w tym temacie?
  • 292 / 5 / 0
heh chciałbym mieć dostęp do haka po 15zł. U mnie pojawia się rzadko, i jak ktoś ma to puszcza po kosmicznej cenie jako rewelacje ..
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 528 / 4 / 0
U mnie jest non stop(slask) stad taka cena
  • 600 / 4 / 0
Niedawno na podkp kupiłem za 30zł równo od linijki gram (sprawdzone) i z nóg ścinał więc wolę za takiego dać 30zł niż kupować loterię za 15

Taka cena bo pojawia się rzadko i rozchodzi w 2 dni
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 53 / 1 / 0
Ten wasz "hasz" za 15zł jeżeli w ogóle można tak to nazwać to pewnie jakieś porabiane chemiczne gówno. Jaki diler byłby tak dobry że coś co spokojnie mógłby sprzedawać za 25-30zł sprzedaje za 15? Ludzie nie dajcie się wkręcać na takie tanie bajery...
  • 1456 / 19 / 0
@up, taki który chce mieć dużo klientów i dzięki temu zarobić więcej przy niższych cenach. Jak ktoś ma dobre dojścia to takie ceny nie są niczym szczególnym.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
No i pozostaje kwestia tego, czy to gram, czy po prostu sztuka.
  • 1456 / 19 / 0
Swego czasu było tak, że przy zamawianiu większych ilości ważony gram wychodził po 10zł. Zawsze starałem się brać w ten sposób niż ileś tam razy latać po gram/sztukę, bo to po prostu bardziej ekonomiczne, a zawsze można się zrzucić w kilka osób przecież.
Teraz oczywiście jest trochę drożej, bo wszystko drożeje, więc smakołyki też, ale zawsze im mniej pośredników po drodze tym niższa cena.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
No ale co innego 15 przy sztuce, a co innego 15 przy 20g - to a propos tej uwagi o gównie po 15 i fantastycznej jakości za 30. W swoim pytaniu miałam na myśli małe zakupy, tzn. takie 1-5g.

Dalsze rewelacje = kolejne relacje.
AcodinMasters pisze:
Ten wasz "hasz" za 15zł jeżeli w ogóle można tak to nazwać to pewnie jakieś porabiane chemiczne gówno. Jaki diler byłby tak dobry że coś co spokojnie mógłby sprzedawać za 25-30zł sprzedaje za 15? Ludzie nie dajcie się wkręcać na takie tanie bajery...
Jaki "diler" byłby tak głupi, żeby sprzedawać gówno po gównianej cenie (czyli poniekąd przyznawać się, że to gówno: kto z Was chciałby kupować gówno? chyba tylko gówniarz), jeśli mógłby sprzedawać gówno po normalnej cenie i dzięki temu zachowywać pozory, że to jednak nie gówno. Swoją drogą z ceną 15 przy małych zakupach nie spotkałam się.
  • 292 / 5 / 0
Leiche - Nie uznajesz możliwości że lata u nich normalna trawka np za 25-30 zł a hasz po 15 dlatego że jest go od huja, a trawki mało ? ;p Albo że kolega ma np 5zł zniżki u znajomego i poprostu o tym nie napisał?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".