Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 537 / 35 / 0
Najpopularniejszy to chyba nasen, niewazne u jakiego byłem lekarza to zawsze wpisywał mi nasen 20t ( raz jeden lek. med. wypisał mi Hypnogen 7 tabów hahaha ) powiedz że mama dziewczyny dała ci kiedyś 1 tabletke nasenu i rano wstałeś bez większych problemów, a po hydro którą dał ci brat czułeś się spowolniony i zmęczony przez pół dni. Skutek Jeżeli masz mniej niż 22 lata to zolp, jeżeli wiecej nitrazepam %-D

Jeżeli chcesz dostać na 100% to poproś na spróbowanie hypnogen właśnie 7 tabsów, lekarz uzna że mało chcesz czyli nie bedziesz ćpał :D, po tygodniu pojdz do niego i zachwalaj jaki to zajebisty jest ten hypnogem, cud miód, palce lizać, to ci powinien wypisać większy zapas ( czytaj 20t + )

Ceny :
Nasen - w granicy 16zł za 20t.
Hypnogen - w granicy 7zł za 7 tabów %-D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009 przez Tosigot, łącznie zmieniany 1 raz.
Nullius in verba
  • 1069 / 12 / 0
e nie no przepisze na bank bo lajtowo tramal od niego dostalem pare razy wiec jest luz
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 226 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
cpal ktos POLSEN? co za gowno!!! tabletki sa tak twarde ze prawie sie ich rozkruszyc nie da!!
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Mnie ciekawi taka rzecz, jak porównujecie generyki zolpidemu jeśli chodzi o podanie donosowe. Ja miałem tylko przyjemność zaznajomić się z hypnogenem i był całkiem ok. łatwo się kruszył, tabletki nie za duże, szybko wchodził, tylko dosyć gorzki, za pierwszym razem (szczególnie, że nie miałem doświadczenia z tą metodą podania leków narkotyków, czy jak tam ktoś sobie to nazwie;). Najgorszy jest ten gorzki posmak, a co za tym idzie spływ ale da się wytrzymać. A fakt, że to taki mały szatanik, wydaje mi się że max poszło 2*10mg jednego wieczoru ale teraz mi się tak coś kołacze w pamięci że raz doprawiłem jeszcze chyba jednym 10 mg, no i to właśnie te niebezpieczeństwo, później człowiek nie pamięta ile tego było, no chyba, że zajrzy na listek;).
  • 5299 / 106 / 0
Wczoraj zapodałem 2 nasen'y nosem. Po głupim 0.5cm^3 myślałem, że mi urwie nos %-D Mówicie, że wystarczy jeden browar i jest jazda? :D Zobaczymy, zobaczymy :cheesy: Mam już kumpla, który będzie mnie "pilnował", mam nadzieję, że po 2-3h będę w stanie dogadać się z ludźmi złej woli
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2310 / 15 / 0
Dziś będą już 2miechy jak skończyła mi się paczka Nasenu . Pamiętam, że oszamałem ją w kilka dni i w sumie huja osiągnąłem . Dziś przydałoby mi się to właśnie na sen ! Trzeba się będzie wybrać wkrótce do terapeuty . U mnie Nasen chodzi po ok.12zł ;] Największą dawkę jaką zapodałem to było 40mg i w sumie nic się nie działo specjalnego . Raz udało mi się osiągnąć deformacje obrazu po 20mg - głównie to zmieniające kształt cienie na ścianach . Najdziwniejsza z kolei była pierwsza w życiu próba z zolpi ( donosowo ) . Pamiętam, że dość mocno weszło i było potem jakoś tak " dwziacnzie ", he he .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę Dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 1444 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Po głupim 0.5cm^3 myślałem, że mi urwie nos
Cóż nos trzeba stale cwiczyc, aby z wprawy nie wyszedł %-D Wyrobisz sie ;]
  • 5299 / 106 / 0
Dziś było zdecydowanie lepiej. 50mg poszło na dwa razy i nawet nie piekło. Nie wiem cholera, może to przez brak browara, bo faza jest jakaś taka średnia. No nic, trza spać ;] Przyjdzie jeszcze dzień niejednej próby hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1069 / 12 / 0
Dostałem od lekarza Nasen. Powiem tak, w ciągu 2 dni wyjebałem 20 tabletek nawet nie wiem kiedy %-D oczywiście urwany film i przypał na każdym kroku %-D Wczoraj wjebałem chyba z 70mg i na urwanym filmie poszedłem z kumpelą do apteki (oboje byliśmy pod wpływem tylko, że ona 10 mg) i kupiliśmy dwie saszetki tantum rosa %-D zeby tego było mało zrobiłem extrakcje i wdupiłem ... nie musze chyba pisac co przezywałem %-D nigdy więcej zolpidemu :emo: %-D :wall:
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 333 / 11 / 0
Dzialoby sie u mnie cos ciekawego po zolpidemie, jesli przez kilka lat zarlem benzosy?
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.