Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
ja sobie w oranzadce rozpuszczam i pije...
raz skusilem sie na lizniecie pakietu, pozniej jakos jezorem na nieswiadomce po zebach szorowalem...
wieczorem skruszyla mi sie troche 1...
dodam ze mam zeby po przejsciach, ale amfa strasznie je niszczy
  • 4 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Martini86 »
Pierwszy raz jest zawsze najwazniejszy to od niego zleży czy będziesz snifować jeszcze kiedyś w życiu.Ja na poczatek proponuje kreske o długości i grubości zblizonej do połowy zapałki.niekonieczne jest wciaganie, mozna ją wetrzeć w dziąsło bądź poprostu popić wodą. Ilość spozytego proszku zalezy tez od tego co chcesz po nim robić Jezeli poprostu chcesz zapoznać sie z białym to taka ilośc powinna wystarczyc.
  • 144 / 8 / 0
ja wspominam moj pierwszy kontakt z whitem bardzo normalnie, nie bylo zadnych fajerwerkow, pamietam ze strasznie sie balem, ilosc to cos kolo 30mg, ale nocka i tak poźniej byla nieprzespana no i gadka niezla :) nie wiedzialem o co chodzi ludziom ktorzy to biora, po co? az nie wziolem wiekszej ilosci, juz wiem jak moze dzialac, ale jakos nie mam szczegolnej ochoty na branie (dawno juz nie bralem, i mnie wcale nie ciagnie)

moze naprawde ten pierwszy raz ma az takie ogromne znaczenie?
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2006 przez zielonypanowinietywbialyszal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
hahaha :D
Z nudów wpisałem sobie synteza amfetaminy na googlach i patrzcie co mi znalazło :P

Widac na ebay'u mozna sie zaopatrzyc we wszystko skoro wykupujee juz linki sponsorowane z takimi haslami :P
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 437 / 21 / 0
zielonypanowinietywbialyszal pisze:
moze naprawde ten pierwszy raz ma az takie ogromne znaczenie?
Hasło jak z Bravo :-D

Ale w sumie to tak, i to nie tylko w przypadku amfetaminy.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
[quote="LeonardoDaVinci"]
hahaha ]

ROTFL :) Nieźle. A po ile stało???? :D:D:D:D:D:D
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
jakies dwa lata temu u mnie w miescie pojawilo sie cos na co wszyscy mowili TOFI. bylo tylko przez tydzien. ponoc to byla inna forma amfetaminy. wygladalo to jak prawdziwe tofi pomiedzy dwoma kawalkami folji bezbarwnej. z kumplem kupilismy troche. to byl kawalek wielkosci 5gr, zjedlismy go na pol. latalem przez 48h 8-( .apozniej mialem mega zwale. wie ktos co to moglo byc???
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Słyszałem o tym cholerstwie od kumpla właśnie z 2 do 4 lat temu. Mówił że jakiś jego kumpel brał właśnie coś takiego ciągnącego się i lepkiego, co nazwył 'Toffi'. Troche nie chciało mi się w to wierzyć. Opowiedz jak to działało dokładnie. Z opisu przypomina troche jakąś paste - półprodukt narkotyku. Możliwe że chodzi o jakąś amfetamine (min. meth). Ktoś jeszcze o tym słyszał?
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
to dzialalo dokladnie jak feta, tylko duuuzo mocniej i nie bylo po tym schizow. przez dwa dni bylem wystrzelony, caly czas mialem ochote z kims gadac(jak to po fecie). a jak to minelo to zaczelo krecicmi sie w glowie i zemdlalem. dziwne bylo to, ze zejscie przyszlo momentalnie, nie bylo fazy przejsciowej. w jednej chwili bylem wystrzelony, a za moment juz nie moglem podniesc sie z lozka.
tak jak napisales wygladalo jak jakas pasta, bylo brazowe, lepkie i ciagnace. to co ja wzialem bylo sprasowane miedzy dwoma kawalkami folji. mialo grubosc ok. 2mm i wielkosc monety 5gr(wzialem polowe).
w zyciu nie myslalem, ze taka mala ilosc moze tak mocno dzialac(a ostrzegali mnie).
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
No to rzeczywiście można by powiedzić że to metamfetamina. Ilość też odpowiednia. Brak schizów, czas działania. Może producenci nie dali rady lub nie mieli czasu oczyścić półproduktu? Jak to smakowało i z jakiej części kraju jesteś?
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.