Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
16 października 2023Picatrix pisze: To mój drugi rok poszukiwań i jak na razie nic, zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w okolicach Bielska-Białej?
zawsze wyruszam na zniwa okolo 10 dni po pierwszym tripie na lancack z trawnikow miejskich hehehe ino dzis caly dzien leje i jutro nie zapowiada sie lepij... no ale co zrobic.
one sa jak najpiekniejsze i najmadrzejsze kobiety. trzeba o nie walczyc! byle deszczyk mi nie przeszkodzi muhihihi.
co znajde to wrzuce pojutrze bo jutro moze mi byc ciezko. pozdro dla wielbicieli gatunku
(amanity juz nasuszone ponad kilo bedzie na fajne duchowe spotkania ze znajomymi jak co rok)
DMT 4 Life
Ja kończę z łączną ilością 300 sztuk ze względu na ograniczony czas i możliwości suszenia. Good luck ;D
Na oko ponad 50 gram.
Ponad 20h spędzonych na łąkach w ciągu miesiąca :)
Zdjęcie z dziś. Ostatnia partia
Lubelskie pozdrawiam.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.