Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 175 / 11 / 0
  • 425 / 50 / 0
Pregabalina minimalnie może jeśli w ogóle można ją nazwać antydepresantem
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 27 / 0
fluoksetyna. Na początku drogi. Teraz zastanawiam się nad zmianą bo w sumie zaakceptowałem to że mi ja dali i nigdy nie zastanawiałem się czy to "dobrze" po niej to na prawdę "dobrze" czy tylko "lepiej". A w tej chwili mocno mi się wydaje że to nie jest "dobrze" i moglo by być w chuj lepiej niz to co mam na niej.
  • 425 / 50 / 0
@Lochu127 nie usypia cię? Jak radzisz sobie z nadmierną sennością na niej?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 27 / 0
Nie usypia mnie. Biorę ja w ciekawej mieszance razem z 300mg kwetiapiny o spowalnianym uwalnianiu 1-0-1, 30mg chloroprotiksenu 1-1-1 i 200 mg ketrelu na sen. Rzadko mi sie zdarza być sennym w ciągu dnia, chyba ze zarwe nockę. Jedynie mogę od razu powiedzieć że ketrel też na mnie ani trochę nasennie nie działa bo potrafię się 3-4h po wzieciu męczyć z zaśnięciem. Nie czuje sennosci ale czuje się trochę, a nawet dość mocno wyciszony. A w poczatkowym okresie brania fluoksetyny to fajnie na senność dzialala mi Yerba mate (kawa np w ogóle mnie nie pobudza, Yerba bardzo) no i oczywiscie różnej maści chemiczne stymulanty.
  • 52 / 6 / 0
paroksetyna, ale w dawce 40mg na zaburzenia lękowe i lękowo-depresyjne. Podnosi komfort życia w nieoceniony sposób, jak ktoś się zmaga z FS, czy GAD to szczerze polecam, a spróbowałem większość antydepresantów będących powszechnie stosowanych obecnie. A największy shit to była dla mnie wenlafaksyna, podobno bardzo skuteczna. Przeciwlękowe działanie paroksetyny mogę porównać tylko do benzo, w dawce 20mg nie była tak skuteczna.
  • 3455 / 560 / 2
Mi za to pomogła wenlafaksyna.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5844 / 1212 / 43
Doksepina.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 164 / 22 / 0
Dla mnie najlepszy escitalopram 30 mg.
  • 117 / 33 / 0
Escitalopram w dawce 20mg. Mogę powiedzieć, że odzyskałem dawnego siebie z jego pomocą.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.