Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 525 / 0
Cierpienie spowodowane faktem mojej egzystencji.

Żartuję, kofeina, etanol, spordaczynie zolpidem/alprazolam, raz na ruskie lata marihuana.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1001 / 84 / 0
Moja matula to nadużywa alkoholu od dłuższego czasu. Prowadzi swój biznes, w sumie dobrze prosperuje, ale jako bliska jej osoba rzuca mi się to w oczy. Nie potrafi jednak o tym rozmawiać. Jest zacięta, kiedy widziałem ją w stanie po spożyciu i pytałem czy coś działała, zawsze odpowiedź była wymijająca. Ponawianie pytania spotykało się z nerwowością. Dałem sobie spokój. Jakieś tabletki uspokajające zażywała / zażywa, ale nie wnikałem co tam sobie podjada. Obecnie żyjemy w jakiejś tam odległości od siebie, kontakt sporadyczny, a i awantur mniej:)
  • 357 / 47 / 0
kofeina, nikotyna, a raz na tydzień wypije wódkę i to nie zawsze. Mamuśka jest cięta na wszystko inne, nawet zioło. Niby pokazywałem jej filmy na ten temat, ale ma zamknięta głowę. Od dzieciaka jej wpajali, że narkotyki są złe i tak już pewnie pozostanie.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 48 / 6 / 6
ćpa nałogowo kofeinę i od niedawna nikotynę, do tego okazjonalnie alkohol. Za młodu eksperymentowala z mj.
Ostatnio zmieniony 22 października 2022 przez zodwyk, łącznie zmieniany 1 raz.
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 4386 / 704 / 2117
Od czasu do czasu alkohol, nałogowo papierosy. Innych rzeczy raczej nie, chyba, że o czymś nie wiem. :D
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 620 / 0
Podobnie, stare pokolenie.....wiadomo. Ale matka chrzestna moja przed w ogóle erą dopalaczy jarała coś ziołowego, nie wykluczone że szałwię, ale nic z RC, to było długo przed tym.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 8 / 0
Mój stary ćpa alko, od 30 lat, i jak przyjdzie co do czego to jest zajebistym ziomeczkiem do picia, jak tylko mam ochotę to stawia browary i łoimy. Dobrze, że nie przepadam jakoś szczególnie za alko i mam umiar bo rozpiłby mnie w chuj.

Raz odjebał akcje (oczywiście najebany), jak skroił mi z dwa szkła mj (wiedział gdzie trzymam), nabił, i po prostu się zjarał. Potem przez 3 godziny grał w pasjansa i nie szło go odciągnąć od kompa, haha. Od razu wchodząc do pokoju wyczułem akcje, ale widząc jego wkręt w granie, pozwoliłem mu cieszyć się fazą. Na własną rękę też coś próbował, ogólnie znał jednego dila, i raz coś mówił, że jarał z dwoma ziomkami ale to zbyt pojebana faza jak dla niego, haha.

Matka nikotyna plus epizod z braniem Zomirenu przez jakiś czas od śmierci matki, dostała od rodzinnego, żeby łatwiej to przeżyć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.