Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 408 / 145 / 0
Proszę o połączenie
@Nepenthee
Pojęcie "sens" w ujęciu ogólnym to reifikacja i sprzeczność. Na ten moment nie ma czegoś takiego. Jak ktoś odkryje np. cel galaktyki to wtedy będzie można dopiero o czymś podobnym rozmawiać.

Makijaż nie jest w stanie ukryć wszystkiego, ale jak ktoś ma regularne rysy twarzy, to morze bardzo podkreślić wygląd. Podkreślenie brwi, rzęs i dobry podkład znacznie zmienia wygląd.
http://www.plotek.pl/plotek/56,111758,1 ... a__Te.html
  • 225 / 59 / 16
@return_zero no dobra, może ubrałam to w nieco niefortunne wyrazy. Chodziło mi po prostu o to, że poświęcanie tak długiego czasu codziennie na makijaż jaki byłby konieczny w niektórych przypadkach, moim skromnym zdaniem (tak, w tym miejscu to już subiektywna wypowiedź) się nie kalkuluje. Tyle. Pasuje? :D

Chociaż w sumie znam laskę, która robi sobie makijaż codziennie przez 2h i jej najwyraźniej nie szkoda czasu. Cóż, ludzie są różni.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 615 / 96 / 0
@return_zero
Te zdjęcia hehe. Zobacz sobie, że niektóre z tych kobiet niby na foto bez makijażu mają po prostu spierdolone brwi, tak samo hujowe ujęcia. Makijaż zrobiony również taki typowo "kurewski", w różnych miejscach się kręcę i serio nigdy nie widziałem osoby z taką tapicerką może jedynie w jakiś klubach z dziewczynami czy do kręcenia teledysku. Pewnie jeszcze do tego dochodzi photoshop.
Nie ufam takim zdjęciom, one nie mają pokazywać prawdy tylko szokować by przyciągnąć potencjalnego widza.
Taka jedna co niedaleko mnie mieszkała, na prawdę brzydka chuda jak z Aushwitz, twarz też kiepska obojętnie jaki makijaż, próbowała zostać modelką nie wiem czy jej się udało w każdym razie miała zdjęcie na okładce jakiejś gazety dla małolat i wyglądała tam jak cukierek, nie do poznania. W szkole nikt, dosłownie nikt się za nią nie oglądał. Uroda poniżej tych ładnych i poniżej tych szarych myszek.
  • 408 / 145 / 0
To proszę inne zdjęcia:
https://www.gala.pl/galeria/magdalena-k ... makijazu-3
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme ... L,w400.jpg

Trochę obróbki może w tych zdjęciach być, ale makijaż, dobra korekta brwi, rzęs, porządny krem i pewnie inne triki mi nieznane zmieniają wygląd znacznie.
  • 615 / 96 / 0
No ok i dalej jest to samo pierwsze niekorzystne ujęcie gdzie widać zmarszczki od uśmiechu, przetłuszczone włosy i brwi. Drugie tak małe że się nie ma do czego przyczepić, jedyna różnica z poprzednimi, że nie ma typowo "kurewskiego" mejkapu.

Dobra jeśli o to Ci chodzi nie poznałbym po tych zdjęciach, że to jedna i ta sama osoba w każdym razie ani przed ani po nie przypada mi do gustu. Wcześniejsze foto były lepsze bo przynajmniej było widać dużo większą różnicę choć już napisałem czemu tak jest.

Jak ktoś jest ropuchą żadna tapicerka nie zmieni jej w księżniczke, co najwyżej pocałunek księcia :korposzczur:
  • 1079 / 126 / 3
Nawet szkoda to wszystko czytać. Na chuj w ogóle racjonalizować taką patologię.
  • 8103 / 913 / 0
Jakoś nie widzi mi się ze facet mógłby się kurwic za towar, choć wszystko jest możliwe.Prędzej kobieta obciągnie albo da dupy za ćwiarę helu, ale kto oglądał My dzieci z dworca ZOO i facet może uprawiać seks czy obciągnąć chuja za kasę/towar.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 225 / 59 / 16
Prawdę mówiąc, mało który facet nie skorzystałby z okazji i nie wydupczyłby za darmola "loszki", mając jeszcze z tego dodatkowo towar. Przecież sporo facetów nierzadko dopłaca za seks, a gdyby mieli do tego na tym zarobić dragi? No sam pomyśl.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 1916 / 335 / 2
To prawda, ale problem jest z popytem na takich łogierów, no bo jaka laska chciała by pójść w coś takiego? Sama męska prostytucja jest niszowa i przeważnie (kiedyś czytałem wywiad z takim typem) jakieś dziane kobietki w wieku ~40 lat chcą raczej Pana do towarzystwa nie stricte na seks i krótkie spotkanie, ale raczej żeby jej towarzyszył przez jakiś czas, na jakimś spotkaniu/wyjeździe etc, tak żeby się pokazała jak to poleciał na nią młody przystojniak.

A że ćpuny raczej aż tak nie dbają o wygląd jak typowy solar siłka men, to taka dziana milf laska raczej wybierze kogoś innego do takiej roli. Nie mówiąc o tym, że takie Panie raczej płacą gotówką a nie liściem mst czy oxy. Tak więc jeśli chodzi o opcję "facet rucha za towar" najrealniej brzmi chyba opcja znudzonej i bogatej laski, która szuka kompana do ćpania i ruchania się, i sobie wybiera jakiegoś junkie kolegę z którym najlepiej się dogaduje i najbardziej się jej podoba z wyglądu, wtedy zamykają się w chacie i dają upust swej dzikości.

Ogólnie prawda jest taka, że prawie każda laska może mieć seks na pstryknięcie palcem, więc cała ta męska prostytucja to jakiś margines i coś rzadkiego, ot gdzieś tam to istnieje i tyle wiadomo.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 615 / 96 / 0
@Nepenthee Masz rację. Nawet przez brzydką by z chęcią chcieli dać się wykorzystać. Jak to wója mówi: "Brzydka dziewczyna jest jak motorynka, fajnie się jeździ ale wstyd koledze się przyznać" %-D
Tyle że ja tam nie wiem, dawanie za dragi jak ktoś jest na ścisku heh sam nigdy takiego nie miałem ale powiedzmy że po części rozumiem, w każdym razie dupczenie się przy każdej okazji albo jakieś "wakacyjne przygody" dla mnie tragedia.
Jestem człowiekiem, a nie psem, mam pociąg do płci przeciwnej jak każdy inny ale i rozum. Nie mam zamiaru ganiać za "zapachem dupy", ani korzystać z każdej okazji.

@guccilui W większych miastach są knajpy, gdzie siedzisz sam przy stoliku i jak któraś ma na Ciebie ochote podchodzi do stolika stawia Ci drinka, trochę gadki, później do hotelu. Hajc dostajesz.
Dodam że zazwyczaj mimo iż starsze to całkiem ładne, są to kobiety co wybrały kariere zamiast rodziny a nie żadne menelice z ulicy czy spasieni kierowcy ciężarówek.
No i wcale nie musisz wyglądać jak model czy zawodnik fittnes tutaj jesteś w dużym błędzie. Oczywiście jak z kurwami im ładniejsza tym większa szansa, że wzbudzisz większe zainteresowanie na tle konkurencji. Wystarczy być zadbanym i czysto ubranym i to wcale nie muszą być jakieś ciuchy z wyższej półki jak w agencjach towarzyskich gdzie to chłop jest do towarzystwa (zresztą tam agencja Cię ubiera). Jeśli jesteś bezzembnym nieogolonym ćpunem w śmierdzących ciuchach to rzeczywiście nie ma sensu...
Jeszcze jedno jak wyglądasz jak dwudziestoparoletni szczyl szansa nikła. Głównie panowie 30-40, a przynajmniej z takim wyglądem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.