najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 120 / 1 / 0
a co panie szakir polecisz z kc brains. maja dosc dobra oferte cenowa na www.freecanabis.com. za kilkanascie dolarow 3 paczki . interesuje mnie glownie moc i zeby wczesnie dochodzila. oczywiscie na stronie jest podane ile kwitnie ale interesuje mnie opinia innych osob
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
TasteOfHaze pisze:
a co panie szakir polecisz z kc brains. maja dosc dobra oferte cenowa na www.freecanabis.com. za kilkanascie dolarow 3 paczki . interesuje mnie glownie moc i zeby wczesnie dochodzila. oczywiscie na stronie jest podane ile kwitnie ale interesuje mnie opinia innych osob
na out:
Kc 33 : leda Uno : TNR : mango

nie spodzewaj sie super kiełkowalności i jednolitych zbyt roślin.
ps: tnr bedzie późna:
z KC znam osobiscie NL specjal jedynie ;)
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: domrom »
Chciałbym się dowiedzieć jaka róznica jest między Hollands Hope w Nirvanie http://www.nirvana-shop.com/hollands-hope-p-72.html za 15Euro,a Hollands hoop w seedboutique za 12.14Euro http://www.seedboutique.com/store/produ ... cts_id=174 ????
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
żadna...
ewentualnie wiek nasion ale tutaj mozna spekulowac i dyskustować...
wiec praktycznie żadna różnica...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
Shakira..
a co myślisz o Passion#1 z DP ?
nie wymieniles jej na liscie bo niema jej w nirwanie ale to tez dobry out ?
  • 645 / 3 / 0
BartooL pisze:
Shakira..
a co myślisz o Passion#1 z DP ?
nie wymieniles jej na liscie bo niema jej w nirwanie ale to tez dobry out ?
Bardzo dobry pomysł.
Ponad przeciętna moc jak na odmianę out] Plony raczej średnie. – w wegu ..Idzie dosyć mocno w gorę.
To IBL : Świetna odmiana : na lata: Raz kupujesz: robisz własne pestki co roku. I jesteś Ustawiony..

Miałem nasiona nie bezpośrednio z DP: do tego Kilka wersji. [ niektóre bedace passionem tylko z nazwy ;D]

Jedna: w 100% czyste niby to ibl.. ale nazwijmy to F2. Pochodzenie Kraków: Bardzo niewiele tych pestek było na pierwszym OS: ten sam darczyńca o którego to miałem..

Drugie Hybryda : a właściwie Fx po mieszance z różnymi rasami indoor. [ tten mix krążył po forum w wiekach srednich..: nie wiem czy przypadkiem na zdjątkach w fotorelacji na kanabie nie jest to właśnie ta wersja..]

Trzecie...
Krzyżówki także niezłe: niejaka golden lights ;) ..ładna nazwa ;P... Nl/passion ciekawe. Tylko dosyć późnawe. [ na pierwszym OS jako indica mix numer 2 : numer 1: był czymś zupełnie innym..]

Czwarte własne : pokrzyże.
Niezbyt ciekawe przy reszcie wypada 3wP#1 które mocą przypomina raczej early girl.
[ plonowanie o wiele ciekawsze od oryginału..]
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: khozeen »
mam pytanko przemyslalem sobie juz pewien zestaw pestek na 2006 sezon outdoor (wszystko z nirvany):
-early bud
-durban poison
-npp

i zastanawiam sie nad :swazi z nirvany czy macie jakies info na temat tej odmiany? czy wogole sie przyjmie u nas, jakies opinie ??
P.S. zauroczyla mnie wielkosc tego oto ziolka jesli nie zabardzo by sie miala przyjac dajcie jakis zamiennik sativovy .
P.S. 2.jesli macie jakies uwagi na temat powyzszego zestawu pestek (chociaz duzo juz sie od was dowiedzialem o tych pestkach ;-) )to pisac ludziska smialo to co nie zostalo jeszcze dopowiedziane
z gory THX und pozdros :-D
  • 212 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mr_obscene »
witam
mam zamiar zdecydować się na jakąś odmianę z www.cannabis.fr.pl, narazie najbardziej jestem nastawiony na białą wdowę(nirvana)

trochę danych:
szafa: 30x55cm(0,17m2) wys. 100cm
oświetlenie: kompakty 6x1500lm czyli w sumie 9000lm

interesuje mnie przede wszystkim moc[hight raczej w stronę indici]

czy ta odmiana będzie odpowiednia w stosunku do warunków jakie moge zapewnić roślinie?

ps. ilo litrowe donice powinienem powinienem zastosować do takiego boxa?
Uwaga! Użytkownik mr_obscene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
White widow jest ok. Klepniecie i wzrost bardzo w strone indyjki.

Każda odmiana która wybierzesz wyrośnie Ci w tych warunkach.
WW nie plonuje zbyt obficie: I ma raczej mocny aromat : [ mowa o wersji z DP.. nirwanowska jest nieco inna – niestety nie ma arch. starego forum tam pisano o różnicach..]

Co do reszty : właściwym miejscem do dyskusji: o metodach uprawy in: jest dział indoor.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
jakie odmiany maja szanse dojsc u nas do polowy wrzesnia albo wczesniej?
ODPOWIEDZ
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.