TasteOfHaze pisze: a co panie szakir polecisz z kc brains. maja dosc dobra oferte cenowa na www.freecanabis.com. za kilkanascie dolarow 3 paczki . interesuje mnie glownie moc i zeby wczesnie dochodzila. oczywiscie na stronie jest podane ile kwitnie ale interesuje mnie opinia innych osob
Kc 33 : leda Uno : TNR : mango
nie spodzewaj sie super kiełkowalności i jednolitych zbyt roślin.
ps: tnr bedzie późna:
z KC znam osobiscie NL specjal jedynie ;)
ewentualnie wiek nasion ale tutaj mozna spekulowac i dyskustować...
wiec praktycznie żadna różnica...
a co myślisz o Passion#1 z DP ?
nie wymieniles jej na liscie bo niema jej w nirwanie ale to tez dobry out ?
BartooL pisze: Shakira..
a co myślisz o Passion#1 z DP ?
nie wymieniles jej na liscie bo niema jej w nirwanie ale to tez dobry out ?
Ponad przeciętna moc jak na odmianę out] Plony raczej średnie. – w wegu ..Idzie dosyć mocno w gorę.
To IBL : Świetna odmiana : na lata: Raz kupujesz: robisz własne pestki co roku. I jesteś Ustawiony..
Miałem nasiona nie bezpośrednio z DP: do tego Kilka wersji. [ niektóre bedace passionem tylko z nazwy ;D]
Jedna: w 100% czyste niby to ibl.. ale nazwijmy to F2. Pochodzenie Kraków: Bardzo niewiele tych pestek było na pierwszym OS: ten sam darczyńca o którego to miałem..
Drugie Hybryda : a właściwie Fx po mieszance z różnymi rasami indoor. [ tten mix krążył po forum w wiekach srednich..: nie wiem czy przypadkiem na zdjątkach w fotorelacji na kanabie nie jest to właśnie ta wersja..]
Trzecie...
Krzyżówki także niezłe: niejaka golden lights ;) ..ładna nazwa ;P... Nl/passion ciekawe. Tylko dosyć późnawe. [ na pierwszym OS jako indica mix numer 2 : numer 1: był czymś zupełnie innym..]
Czwarte własne : pokrzyże.
Niezbyt ciekawe przy reszcie wypada 3wP#1 które mocą przypomina raczej early girl.
[ plonowanie o wiele ciekawsze od oryginału..]
-early bud
-durban poison
-npp
i zastanawiam sie nad :swazi z nirvany czy macie jakies info na temat tej odmiany? czy wogole sie przyjmie u nas, jakies opinie ??
P.S. zauroczyla mnie wielkosc tego oto ziolka jesli nie zabardzo by sie miala przyjac dajcie jakis zamiennik sativovy .
P.S. 2.jesli macie jakies uwagi na temat powyzszego zestawu pestek (chociaz duzo juz sie od was dowiedzialem o tych pestkach ;-) )to pisac ludziska smialo to co nie zostalo jeszcze dopowiedziane
z gory THX und pozdros :-D
mam zamiar zdecydować się na jakąś odmianę z www.cannabis.fr.pl, narazie najbardziej jestem nastawiony na białą wdowę(nirvana)
trochę danych:
szafa: 30x55cm(0,17m2) wys. 100cm
oświetlenie: kompakty 6x1500lm czyli w sumie 9000lm
interesuje mnie przede wszystkim moc[hight raczej w stronę indici]
czy ta odmiana będzie odpowiednia w stosunku do warunków jakie moge zapewnić roślinie?
ps. ilo litrowe donice powinienem powinienem zastosować do takiego boxa?
Każda odmiana która wybierzesz wyrośnie Ci w tych warunkach.
WW nie plonuje zbyt obficie: I ma raczej mocny aromat : [ mowa o wersji z DP.. nirwanowska jest nieco inna – niestety nie ma arch. starego forum tam pisano o różnicach..]
Co do reszty : właściwym miejscem do dyskusji: o metodach uprawy in: jest dział indoor.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.