Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 399 / 0
alko ma więcej minusów, niż plusów- euforia może była na początku przygody z etanolem - w czasach technikum, z czasem wyszły minusy alkoholu- okrutne kace i nieciekawe zdarzenia
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 524 / 0
alkohol służy tylko znieczulaniu się, tłumieniu lęku i nabieraniu "odwagi".
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5788 / 1186 / 43
Widocznie w Twoim przypadku.
Na mnie zawsze działa euforycznie, rozweselająco. Relaksująco i sedacyjnie. Sprawia mi to przyjemność. Im większa dawka tym większa najebka/odurzenie, czyli zanik euforii.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2020 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
08 kwietnia 2020blokowiska666 pisze:
Karma bo do procentów nie da się dorobić filozofii, chyba że ktoś uniesie się tymi które wymieniłeś aspektami.......nic nie trwa wiecznie, niebezpiecznie, jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie....i to blokuje alkohol IMO :zombie:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5788 / 1186 / 43
Pewnie piszą to synowie alkoholików.
Nie każdy alkoholik jest taki sam.
08 kwietnia 2020blokowiska666 pisze:
Czego się boisz >? Jestem alkoholikiem, to może Ci pomogę.
alkohol nie jest narkotykiem dla każdego.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1974 / 524 / 0
Piszę w jakim celu używa go większość, z moich obserwacji.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 55 / 7 / 0
Na mnie na początku stosowania kiedy miałem 15lat działał euforycznie, a teraz dupa :/
Kwestia s&s oraz tolerancji, myślę że wielu ludzi ma tak z alkoholem.
  • 8103 / 907 / 0
Tylko pierwszych razach z alkoholem dawał mi fajna euforie, później słabła.
Ale w mieszankach z trawka :liść: i koda :tabletki: było bardzooo euforycznie. :ojeju:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 180 / 11 / 0
typowy legalny akceptowany społecznie drag,jakas euforia po nim jest jak sie wypije mało jak i duzo,no fajnie sie człowiek czuje nuta moze bardziej rozbujac rozgadany sie jest do tego i taka własnie nie jakas mega mocna ale jest zawsze praktycznie euforia jakas.Ale juz trawa daje mi wchuuj wieksza euforie od alko,euforie nie warta ubokow raczej najelpeiej okazyjnie tylko .Ale smiało mozna powiedziec ze euforie wywołuje na tej samej zasadzie co juz dragi zakazane tyle ze słabsza troche i szkodliwa mocniej
  • 1533 / 196 / 0
Euforia po alkoholu jest najlepsza jak człowiek jest wypoczęty i nie pił jakiś czas, wtety np 2 piwa popołudniu potrafią człowieka wprawić w god stan polecam, w ciągach alko nie powoduje eufori tylko tępe odurzenie
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.