Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
to co sprzedają i będą sprzedawać to struktury oparte na piprydynie czyli cały wachlarz mniej lub bardziej działających fentanyli + perełki budowy u-44770 czy PEPPP
11 marca 2018bloodgod pisze: Nie wiem jak to wygląda u was, ale mi po parudniowym ciągu buca słabo staje i w ogóle nie mogę dojść :-/ . Wcześniej jechałem dwa lata na kaodzie i nie miałem tak poważnych problemów, co najwyżej dłużej się uruchamiał i strzelał po dłuższej zabawie .
PS nie znam dawki ani drogi podania ale wiem że robiła to doświadczona osoba pochowana a ten weekend, udzielała się na forum wiecej info coming soon
11 marca 2018bloodgod pisze: Nie wiem jak to wygląda u was, ale mi po parudniowym ciągu buca słabo staje i w ogóle nie mogę dojść :-/ . Wcześniej jechałem dwa lata na kaodzie i nie miałem tak poważnych problemów, co najwyżej dłużej się uruchamiał i strzelał po dłuższej zabawie .
Mam pisać coś więcej? Mam ogromne doświadczenie w opio i nigdy przenigdy nie spotkałem tak łatwej do przedawkowania substancji. Może to ta słynna już "kumulacja" BUTa w organiźmie. (rano "trochę", wieczorem "trochę", a o piątej rano umieranko). Tak czy siak to nie jest Ulka, która była mega aktywna, ale poniekąd bezpieczna. To już jest bardziej trucizna niż opiat. No ale jak to mówią stare wraki, skoro było zatrzymanie oddechu, to znaczy, że klepie. Uważajcie na siebie, to nie są żarty.
Plus kumulacja w organizmie, okres półtrwania wynosi 40h. (Niezweryfikowana informacja)
Mogłyby się te kurwy ogarnąć z tymi Opioidami i gonić coś porządnego, bo póki co krzywdzą tylko rynek RC i ściągają coraz większą uwagę
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.