Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 2 / 0
moja to nawet na podstawie tego jak wyglądam jest w stanie stwierdzić co i kiedy brałem (jaka grupa subst. itp), jedynie małe dawki benzo i małe dawki lajtowych stimów potrafiłem ukryć, kiedyś naćpałem się jakimś euforykiem i wyleciałem z chaty na miasto ale zapomniałem się wylogować z [h] to mi moje posty z forum przytaczała później, wstyd jak chuj %-D
Uwaga! Użytkownik xzczxczc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
>Czy jesteś uzależniony?

Bez wątpienia tak. W stanie remisji (abstynencji).
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 6 / 0
14 maja 2017SRTN pisze:
Jestem uzależniony od wszystkiego, ale z drugiej strony od niczego konkretnie.
dokładnie, uzależnienie od odmiennego stanu
  • 29 / 3 / 0
bez dwóch zdań, jestem wjebany w mj i alko
01 listopada 2017GG Allin pisze:
>Czy jesteś uzależniony?

lol a co z tym twoim "sejonara dla hejprila" ?
lol
przegryw :old:
Uwaga! Użytkownik chorowitypiotrus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Tak, ale wybrałem nałogi mające więcej plusów niż minusów.
Uwaga! Użytkownik playstation jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
[mention]playstation[/mention]
Nie ma takiego czegos jak nalog majacy wiecej plusow niz minusow.Sa tylko minusy uzaleznienia.Co ty pierdzielisz ? :wall:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 43 / / 0
Miałem na myśli : typu: gry, ew. jakaś baka
W porównaniu z innymi nałogami- raczej więcej plusów
Uwaga! Użytkownik playstation jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
02 listopada 2017chorowitypiotrus pisze:
bez dwóch zdań, jestem wjebany w mj i alko
01 listopada 2017GG Allin pisze:
>Czy jesteś uzależniony?

lol a co z tym twoim "sejonara dla hejprila" ?
lol
przegryw :old:
przegryw to by ćpał, a ja w końcu czuję się na siłach i żyję w błogiej abstynencji :hug:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3219 / 395 / 0
Ile dokładnie utrzymujesz abstynencję?
Strasznie pewny siebie jesteś, prawie tak samo pewny jak wtedy kiedy waliłeś te swoje rozpiski o rzucaniu. Piszę to żeby się ostrzec, bo euforia trzeźwości/terapii/NA trwa tak do roku, a potem to się dopiero zaczyna jazda, jak się okazuje że nie wystarcza po prostu nie brać, trzeba jeszcze umieć odnaleźć radość, motywację i sens w normalnym życiu.
  • 1931 / 318 / 0
Bedą blisko trzy miesiące (dokładnie nie liczę, aby nie robić sobie furtki na ćpanie w postaci "jestem tak długo już trzeźwy, to może teraz raz sobie jebne, nie zaszkodzi), wiem to początek drogi. A i tej pewności siebie trochę odpadło [mention]Blu[/mention], trochę jednak pokory nabrałem. Z Ośrodkiem mi nie wyszło, ale z kolei z psychoterapią mi idzie lepiej i tak jak na początku chciałem "niechcieć ćpać", teraz po prostu "niechce ćpać".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.