Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
Kaszlodyna w wieku 16 lat. Ksiazkowy badtrip mnie dorwał xd
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 102 / 9 / 0
amfetamina i kryształ.

Z władem to było tak, że nie wiedziałem nawet że jest coś takiego jak zjazd i potem takie "kurwa, co się dzieje, nie chce jeszcze umierać" %-D Obiecałem sobie wtedy, że już nigdy w życiu nic nie wciągnę.
Następnego dnia telefon do kumpla: "Masz jeszcze te białe co 2 dni temu? Bo bym kupił trochę"
  • 1141 / 116 / 0
RAGO masz najlepszy avatar na forum.

"Kryształ" eh :/ Dziwnie tak, nawet nie wiedzieć co to jest konkretnie.
Z tego powodu zastanawiam sie czy zamawiać z pewnego sklepu "ANALOG 3MMC" w komiczine niskiej cenie, bo to tak samo jakbym na ulicy od sebixa kupował chujwieco.

Nie ma co się oszukiwać i tak to zrobię xD Kurwa, jest adrenalina, niepewność, a potem bez benzo będę plakał w wątki sytuacji kryzysowych albo na czacie :D brawo ja.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
Ja wiedzę na temat dragów czerpałem z beletrystyki,oczywiście na pierwszym miejscu był W.S.Burrowghs i wszystkie jego książki,tak że wiedziałem dlaczego mam zmniejszone źrenice po wywarze z maków,i jak mniej więcej działa amfa,ale totalnie bez przygotowania wszamalem ziarna bielunia,i swoje odchorowalem :retarded: o padaczce po tramalowej oczywiscie też nie wiedzialem i zjadlem na pierwszy raz około 1000mg :nuts: Jak ja zaczynałem cpać to internet jeszcze był w powijakach,przepis na metkata dostałem od starszego brata kolegi,a kryształy to było LSD i nic innego,tak to było kiedyś.
  • 9 / / 0
zarzucilem kiedys hometa bedac kompletnym amatorem , a od kumpla dostalem tylko info , tylko nie przesadzcie z iloscią , nie wiedziałem , ze to o takie małe dawki chodziło , skonczyło sie grubo.
  • 924 / 138 / 0
Tak
benzydamina
"Bo ogólnodostępna jak DXM i koda" "Bo bez recepty" "Bo można się naćpać"
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 292 / 31 / 18
"Czy spróbowaliście ... (...)" - Nie.

Nigdy nie wzięłam żadnej substancji bez wiedzy o jej działaniu, skutkach ubocznych oraz tym w jaki sposób i po jakim czasie jest usuwana z organizmu. Minimum to było zawsze poszukanie informacji nt. "nowej" subst. + poczytanie subiektywnych opinii innych osób.

A plus i minus z tego więc taki, że wiedziałam czego mogę się spodziewać... %-D .
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 131 / 15 / 0
Tak, bardzo dawno temu, bo byłam młoda i głupia, była impreza i ktoś poczęstował, w dodatku to była jakaś niekontrolowana ilość, w dodatku po pijaku. Najdurniejsza rzecz pod słońcem.
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 497 / 12 / 0
nie
p
email: 853156@protonmail.com
  • 4 / / 0
też nie, bo nigdy nie chciałby mieć bad trip od perwszego razu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich