Lorrenzo pisze:Skoro nie rozjebales systemu, to według starej zasady działaj "Jesli nie jesteś w stanie kogoś pokonać, to się z nim zaprzyjaźnij."[Faust] pisze:Normalnie w max ciągu polewam 0.7ml co 40 minut. Jak to odnieśc do nanogąbek?
W ogóle nie czuje zejścia ani wejścia. Żadnego systemu nie jestem w stanie ustalić.
0.7 - 20 minut 0.7 - 30 minut - 0.7 - 40 minut - 07 - i później co 40 minut 0.7
jak taki system przełozyć na gąbki?Co się dzieje po tych 40ml skoro musisz lac, a nie czujesz np. Zejścia?
JohnLocke pisze:Panowie jak to jest z tym baklofenem? Bo podobno łatwo się w niego wjebać też. Jak długo mogę go używać przy odstawcę Giebla?
Powinieneś najpierw ustalić, jaka dawka na dzień baklo syci receptory, i z tej dawki dzień po dniu zejść (redukując ją oczywiście).
Przydaja się takie kontakty w wielu sprawach, poleczam piotr frączewski.
GOD pisze:http://www.tvp.info/24778342/wypil-plyn ... lski-trans ktory z Was, przyznawac sie! Wstyd :)
A ja do tej pory nie wiem, czy podczas tańca z dupą na parkiecie łapałem chwilowe zwiechy i lekkiego zgona, czy to były światła i lasery, ale przyjemniej mi było zamknąć oczy
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.