Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1784 / 30 / 0
Lorrenzo pisze:
[Faust] pisze:
Normalnie w max ciągu polewam 0.7ml co 40 minut. Jak to odnieśc do nanogąbek?
W ogóle nie czuje zejścia ani wejścia. Żadnego systemu nie jestem w stanie ustalić.

0.7 - 20 minut 0.7 - 30 minut - 0.7 - 40 minut - 07 - i później co 40 minut 0.7
jak taki system przełozyć na gąbki?
Skoro nie rozjebales systemu, to według starej zasady działaj "Jesli nie jesteś w stanie kogoś pokonać, to się z nim zaprzyjaźnij." %-D Co się dzieje po tych 40ml skoro musisz lac, a nie czujesz np. Zejścia?
Nic nie zrozumiałem z tej metafory XD Już ogarnąłem. Lałem z duzo by wydawało mi isę, że jest zbyt słabo. Po prostu inny profil działania.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 8 / 0
Panowie jak to jest z tym baklofenem? Bo podobno łatwo się w niego wjebać też. Jak długo mogę go używać przy odstawcę giebla?
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 45 / 2 / 0
Który to taki mądry? przyznać się %-D

http://o2.pl/artykul/wypil-plyn-do-czys ... 696348801a
Uwaga! Użytkownik noichujelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6191 / 439 / 12
JohnLocke pisze:
Panowie jak to jest z tym baklofenem? Bo podobno łatwo się w niego wjebać też. Jak długo mogę go używać przy odstawcę Giebla?
Jeśli masz już głodne receptory GABA, i przestają się one domagać gdy dostaną baklofenu, to technicznie już jesteś wjebany. Pogorszysz swoją sytuację, gdy wyrobisz sobie nawyk przyjmowania baklofenu. A w ogóle kaplica jak na baklofenie będziesz zalewał giebla. :scared:

Powinieneś najpierw ustalić, jaka dawka na dzień baklo syci receptory, i z tej dawki dzień po dniu zejść (redukując ją oczywiście).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 98 / 8 / 0
No i dzięki ;) Oczywiście, że nie zalewam gieblem. Dziś 3x po 25mg. Jutro zmniejszam dawki i wychodzę z tego gówna!
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
  • 1784 / 30 / 0
Jak ktoś by chciał się pokontaktować - napiszcie na maila, swój "aktualny mail", gg, nawet nr tel może być :D
Przydaja się takie kontakty w wielu sprawach, poleczam piotr frączewski.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 28 / 0
http://www.tvp.info/24778342/wypil-plyn ... lski-trans ktory z Was, przyznawac sie! Wstyd :)
  • 134 / 2 / 0
GOD pisze:
http://www.tvp.info/24778342/wypil-plyn ... lski-trans ktory z Was, przyznawac sie! Wstyd :)
XD Ja jak rozjebe sobie receptory jakims chujowym plynem to zamieniam sie w jakiegos jebanego huligano-dresa ktory chce wszyystko rozpierdalac i zachowuje sie jak kompletny zjeb :nuts: Raz bylem z ziomkiem nagle stracilem film i obudzilem sie lezac na lawce po chwili dzwonie do kumpla a on mowi ze poszedl na chate bo jestem popierdolony.Do dzisiaj sie nie dowiedzialem co odjebalem :-|
  • 194 / 13 / 0
Dzisiaj mam przejebane - zjazd z fety, kac z alkoholu i odstawka GBL.

Morda spuchnięta, oczy wyjebane - zombie, kurwa jego mać.
  • 328 / 24 / 0
Ajj, nie przesadzaj, duże oczy są ładne :-D

A ja do tej pory nie wiem, czy podczas tańca z dupą na parkiecie łapałem chwilowe zwiechy i lekkiego zgona, czy to były światła i lasery, ale przyjemniej mi było zamknąć oczy :gun:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.