...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 72 / 11 / 0
Miałem celebrować koniec wielkiego postu w Amsterdamie ale niestety plany wysypały się na ostatniej prostej :-/ Na pewno nie będę próżnował bo piękny worek zielska już zakupiony a i Johny Walkera sobie pewnie będę polewał. Cieszę się że wytrzymałem :-)
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
To ta wielkanocna tradycja biczowania się?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 6 / 0
Jestem mocno ciekawy ile osób wytrzymało ale tak szczerze.
  • 92 / 12 / 0
Ja jestem ciekawy ile osób CHCIAŁO wytrzymać. Bo też mówiłem, że chcę, ale nie mogę... muszę brać. A teraz, analizując sytuację, ja po prostu chciałem ćpać i szukałem chorych wymówek. Jeśli jest szczera chęć zaprzestania, to nic nie zatrzyma Cię przed abstynencją :) Wiem po sobie.
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 8 / 17
nie uznaje wielkiego postu więc nie miałam problemów xD
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
  • 72 / 11 / 0
Nitek pisze:
Jestem mocno ciekawy ile osób wytrzymało ale tak szczerze.
Właśnie. Panowie i Panie/ Proszę mi się tu przyznać jak na spowiedzi Wielkanocnej :finger: Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że podołałem i godnie celebrowałem zakończenie postu.

pomasujplecki, dałeś rade ?
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.