Sideswipe pisze:...
domino_jachas pisze: litoscidobry sposob na podryw, podejdzie do laski i powie bede cie teraz sluchac :nuts:
@Zivkovic, na problemy z dykcją dobre jest mówienie do samego siebie przed lustrem. Albo czytanie na głos np. wierszy. Dobrze też gadać jak najwięcej z ludźmi, przy których czujesz się swobodnie (np. rodzina.
I o chuj teraz dymisz? Sama pewnie nie wiesz o co się prujesz, Przeszkadzają ci kropki? to masz problem...
Twoje argumenty brzmią jak kompleksy,
Chcesz się dowartościować? Spróbuj jeszcze raz może ci wyjdzie
Masz ciśnienie?
Sideswipe pisze:Jak cie wkurwia, to poprostu nie patrz
Jeżeli son zainteresował ten temat (i inne gdzie niestety się pojawiasz), to jak ma nie widzieć Twoich postów, he ? Może wyposażysz ją w detektor kretynów, aby oszczędzić jej wątpliwej jakości lektury Twoich postów. Jeżeli nie jesteś w stanie tego spełnić, to zawsze pozostaje zastosować się do rady mądrzejszych od siebie:
son.of.the.blue.sky pisze:Bardzo cię proszę w swoim i innych imieniu, nie udzielaj się już w żadnym temacie na tym forum.
Nic nikomu teraz nie powiedziałem a Ta mi jedzie, nawet nie wiem za co? Bo napisałem ze wole średni wygląd i żeby była kobietą na poziomie, niż taka co leci na kwit? Albo ma problem bo się kropki nie podobają?
Jeżeli to nazywasz bycie mądrym, to wole zostać głupi...(Ooooo kropki, teraz wyjedź z jakimś "inteligentnym" monologiem, bo są kropki!!!!! Straszne!)
Jakbym był kretynem, to bym jej pojechał ale tego nie będę robił bo każdy zasługuje choć na odrobinę szacunku(wiesz co to znaczy?) nawet jeśli się z kimś nie zgadzam.
Dobra nie mam zamiaru juz więcej się z nikim kłócić, nie chce kolejnej bez sensownej dyskusji, wy macie racje. Dziękuję za rozmowę, koniec tematu.
Wystarczy, nie potrzebnej agresji
son.of.the.blue.sky pisze: Nie pisałam o żadnym sposobie na podryw.
.
TheRealSlimShady pisze:Należysz do ludzi, którzy pierdolą, chociaż nie mają nic mądrego do powiedzenia, już drugą stronę offtop nakurwiasz. Może chociaż autor tematu wyciągnie z tego jakieś wnioski.
Fruktoza pisze:I co z tego że jesteś małomówny? To najnormalniejsza rzecz na świecie, jeden gada jak postrzelony drugi ze stoickim spokojem się temu przygląda i słucha. Równowaga musi być, nie wszyscy na świecie to weseli ekstrawertycy.
son.of.the.blue.sky też dobrze napisała parę stron wcześniej, jednak jeśli podłoże danej choroby (o ile faktycznie ona istnieje, tj ma odzwierciedlenie w nieprawidłowym działaniu mózgu - receptorów, białek, neurotransmiterów, itd..) jest fizyczne a nie jest tylko zjawiskiem psychologicznym to na moje wydajemisię może być ciężko bez leków. Z drugiej strony wiele chorób potrafi mieć podłoże jedynie psychosomatyczne i dotarcie to jego źródła to ich 'wyleczenie' (a właściwie pozbycie się). Przykładowo swojego parkinsonizmu nie przeskoczę bo mózg mi nie produkuje gdzieśtam tyle ile trzeba dopaminy i muszę brać leki, za to moja niechęć (w pewnym sensie także i lęk) do ludzi wynikają z nieciekawych relacji z nimi w przeszłości i podejrzewam że jakaś długoterminowa terapia poznawczo-behawioralna mogłaby załatwić sprawę.
Autorze tematu(Zivkovic) nie przejmuj się swoją malomownoscia, może kiedyś Ci się to przydać?
Tez kiedyś byłem taki jak Ty, przejmowałem się różnymi rzeczami(a to brzydka fryzura, a krosta na twarzy, a moja koszulka się nie podoba)... a dziś się pogodzilem ze sprawami na które nie mam wpływu(lub z perespektywy czasu są dla mnie głupie czyt. Włosy których nie nawidzilem(miałem na ich punktcie kompleksy) dziś mi nie przeszkadzają(można rzec, Lubie je)
Pewne rzeczy, przechodzą z czasem
zresztą zawsze można powiedzieć "inni mają gorzej" ;-)
A teraz myślę w ten sposób "moje włosy, nie podoba się? to spierdalac"
Pogódź się z swoim milczączycym usposobieniem, uśmiechnij się, podkreś swoje atuty, wyjdź do ludzi, a świat stanie się piękniejszy :)
Tez kiedyś nie byłem zbyt rozmowy, a dziś jak idę przez miasto ktoś mi zaproponuje cukierka(degustacja produktów) to się uśmiecham i mówię "och, dziękuję" :)
Zresztą milczenie ma swoje plusy np. Nie gadasz bzdur, na policji nikogo nie sypniesz.
Ps: ćwiczyć gadanie nie jest tak trudno, idąc do sklepu możesz zgadać z panią sprzedawczynią
Propozycja(może głupia, ale zawsze jakaś) Możesz ściągnąć jakąś grę mmo w której trzeba się komunikować z innymi graczami i w ten spośród rozmawiasz z ludźmi :P zawsze jak coś komuś coś nie przypasuje to Cie nie widzi ani nie zna osobiście...(wiem ze to nie to samo co rozmowa twarzą w twarz, ale zawsze jakiś tam trening(gadki))
Ps: nie myśl o tym, w kategoriach wada(a nawet jeśli uważasz to za wadę, pamiętaj o tym ze nie ma ludzi bez wad!) zaleta tylko poprostu "jestem malomowny i chuj(taki już jestem, mam to gdzies)"
Ja np. Do tej pory jestem dość nie śmiały, mimo że nie wstydzę się gadać i Lubie rozmawiać, nie uważam tego za wadę, poprsotu juz tam mam i trudno :-)
Tez wiadomo, zależy od sytauacji np. Gorzej się czuje w grupie osób których nie znam niż w towarzystwie jednej osoby
Ps2: jak komuś to nie odpowiada co napisałem niech spada :) mam dobry humor i mi go nikt nie zepsuje :)
co ty pizgasz?? :-D abstahujonc od tematu gdzie w ostatnim poscie masz racje zaco ci dalem plusa
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.