Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
No dokładnie kurwa też alfa nie na moje zwoje ale za opcje poznania elity elit i ewentualnie gwarancje że mnie nikt nie zgwałci + możliwość nagrania tegóż wybitnego wydarzenia jestem w stanie kupić wora z 5 albo 10g + jakiś etizolam w większej dawce i dać je w formie dotacji tejże zacnej fundacji
Apvp, ostatecznie rozwiązanie kwestii ludzkości - made in china done in poland
wieźcie mnie kurwa na psychiatryk
Ojapierdole
Takie wydarzenia to się dzieją raz na tysiąc lat jak przyjście chrystusa, tego nie można przegapić %-D
  • 4807 / 267 / 0
Trzeba wynająć DOM i wypuścić sępy latające nad posesją. Ewentualnie hieny pod płotem. I dziennikarzy TVN siedzących w krzakach z kamerami i sprzętem do nagłośnienia.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1874 / 96 / 127
Przeciez sie pozabijacie nawzajem na paranojach.
wolna molekula
#mops
  • 704 / 5 / 0
Livestream czy nawet filmik z tego wydarzenia, o ile dojdzie do skutku, byłby mega.
Trzymam kciuki panowie.
Tylko nie przesadźcie %-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Po 5 gramach każdy będzie klęczał w kącie. Później wchodzą duchy i zjawy.

"Blair With alfa Project"
  • 135 / 6 / 0
Zamknięty obiekt i opiekunowie. To i tak nie wypali każda koncepcja podjęta nie ma sensu nawet gdyby to opracował logicznie trzeźwy gość. I tak jest ktoś potrzebny trzeźwy w razie organizacji pomocy taki medyk co by biegał za nami z walizeczką przecież na alfie też można no nie ? Kto się świadomie podejmie na takiego medyka.Ja jestem pewny a wy już byliście pewni że się to odbędzie nim rozwineliście pomysł Pyt ile trzeba być trzeźwym przed i jaką mamy gwarancję że zaproszeni goście już trasie nie zaczęli działać.Coś takiego przeżyć z elitą tylko w stanie alfy i innych perełek miało by wtedy sens czapki z głów panowie za wasze wyczyny :D. Kwestia organizacji wcześniej stworzenie pełnej listy w konspiracji jest możliwe :D ?. Jakie koszta co trzeba posiadać w standardzie to trzeba ze sobą mieć czy każdy może ? czy będzie selekcja ? Tak czy siak zgłaszam swoja osobę by przybyć\
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015 przez Juby, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 570 / 8 / 0
jest mozliwe ja jestem trzezwy 2tygodnie :-)
ale juz pewne " mysli" zaczely sie pojawiać odganiam sie stosunkowo szybko hehe

wymagana jest trzezwosc ofc hehe bo zaginiemy w akcji po drodze
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 4807 / 267 / 0
Przede wszystkim trzeba ich otoczyć żeby nigdzie nie uciekli, bo niektórzy wyprowadzają się z miasta na paranoi. Jakieś zasieki i okopy. Dobrymi jajami byłby te kamery poumieszczane w suficie i na drzewach. W końcu coś by się sprawdziło. Sąsiadów byśmy im darowali tym bardziej że nie wiadomo jaka byłaby reakcja na trzeźwą osobę. W końcu każdy jest z FBI.
  • 570 / 8 / 0
wszystkoe wydarzenia o ktorych piszą przeciwnicy mogą lecz nie muszą sie pojawic w ciągu +- 5dniowym intesywnym alfieniu z poczatku owe zjawiska nie wystepują ;-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 4807 / 267 / 0
Gdzie tu masz przeciwników człowieku. Zaraz będzie zrzuta na chatę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.