Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 376 / 6 / 0
Czy wasze sorty tez tak jebia ze jak sie mocniej sztachniecie to piecze az w nosie? Ja oczyscilem olejem,nie znam sie na lazni ale tez niewiem na ile ten sposob z olejem jest wiarygodny i czy nie pogarsza sytuacji... ale klepie jakos fajniej. Aha i czy ten caly THF (COKOLWIEK TO JEST MOZE SAMI SOBIE Z DUPY TO WYMYSLILISCIE) ma wplyw ns jakosc fazy? Polepsza pogarsza ja? Napewno ma wplyw na zejscie.... chyba
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Ta, THF to spisek masonerii i Żydów. Pewnie nie istnieje. :D
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 827 / 33 / 0
Dino do lektury kurwa zanim cos napiszesz
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 704 / 5 / 0
Na początku to ja polecam nie sztahanie się gieblem (zmieszanym z THF) %-D
Cytując wiki:
THF posiada dużą zdolność do penetracji i uszkadzania tkanek miękkich. Wdychanie jego oparów powoduje uszkodzenia błon śluzowych nosa, powodujące krwawienie. Ma też szkodliwy wpływ na oczy i układ oddechowy. Nie posiada natomiast zbyt silnych własności narkotycznych.
Mi po oczyszczaniu olejowym prawie całkowicie znikł zapach i smak
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
Juz wiki spenetrowalem, mi troszeczke zostalo smaku po olejowym, fazka jest slabsza ale pobudki sa mniej dokuczliwe czyli nie ma az takiego wkurwu
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 6 / 0
dinarius pisze:
Juz wiki spenetrowalem, mi troszeczke zostalo smaku po olejowym, fazka jest slabsza ale pobudki sa mniej dokuczliwe czyli nie ma az takiego wkurwu
Cofam co powiedziallem, po oczyszczeniu musze lac czesciej, wogole szybko schodzi faza,ten sort mnie chyba zabije kihwa jego mac...juz nAwet nie spie 3h tylko pobudka po 1h...
  • 827 / 33 / 0
Idzcie w chuj z tym calym wygotowywaniem. Nastawilem sprzet na 150 stopni i poszedlem doslownie na 20min bo co bede sie na to gapil i wdychal opary. Przychodze a tu kurwa ze 180ml zoistalo niecale 30 i w dodatku po sprubowaniu jest w chuj gorszy w dzialaniu niz przed.
Nie kurwa g nie paruje bo po chuj bym wiedzial to w zyciu sie za to nie bral
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 276 / 3
Co, kurwa? xD
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 704 / 5 / 0
@PURE GBL
Pamiętasz jak wspominałem coś o zaufaniu do termostatu we frytkownicy i żebyś oczyścił tylko olejowo, bez zbędnego kombinowania?
Ja to jednak mądry chłopak jestem.
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 827 / 33 / 0
No tak wlasnie sie stalo nie bylo zadnych babelkow czy cos zeby wralo ale dymilo jak by papierza wybrali.Termostat ma bo tylko co jakis czas sie lampka grzania zalalala i wtedy mozniej dymilo a tak to widac ze raczej podtrzymywalo tylko nie wiesrze zeby tak uroslo do 200 czy cos no ale ciul z tym. Nie muslalem ze tak szybko to wypierdoli a nie stalem przy tym bo w och w chuj pieklo i w ogole. To co zostalo moze nie bylo gorsze ale inne a w dzialaniu takie lajtowe.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.