Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 242 / 13 / 0
Ostrzegam przed tym kana szczególnie casuali takich jak ja (palę MJ lub kana 2-3 razy w miesiącu). Zrobiłem maczanę 1;52-3 na damianie. Po spaleniu samemu lufy padłem tylko w łóżko jak obuchem w ryj i poszedłem spać pocąc się jak świnia w piekarniku. Nie wiem co to jest ale przestrzegam. Wcześniej testowałem THJoty czy NM, MAM, gotowe maczanki i nic tak nie zorało mnie.
  • 478 / 22 / 0
Ma bardzo fajny, klasycznie obrzydliwy a przy tym wyjątkowo gorzki smak (mi tam pasuje, lepsze to niż jakaś obrzydliwa słodko-słoność fubinaki). Mixowałem 1.0 + 0.25 pinaki na 16g tytoniu, Już trzeci raz z rzędu zamawiam kanna i nie mogę spalić tego pieprzonego 1g prochu do końca, znowu jakieś 8g tytoniu wylądowało w kiblu.... A bardzo fajne działało, tylko trochę słabo, chyba sort nie był pierwszej jakości. jak na tą ilość (zdarzały się kary w trakcie których zupełnie nagle wyrywałem się z odruchem wymiotnym ze skutego świata pseudohipnagogicznych CEVów jak wieprz godzony dzidą z betoniarko-naftoszambiarki, zupełnie nie rozumiejąc tego gdzie jestem ani co robię). Działanie bywało takie fajnie euforyzujące, mogłem po prostu godzinami łazić po jakichś chaszczach krzycząc jakieś bzdury i mieć z siebie samego i z tego wszystkiego bekę.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 400 / 5 / 0
jak moc w porownaniu z ab chminaca? ab robie 1/30 a mmb ile robicz?
kazik333@tutanota.com
  • 43 / / 0
Robiłem fejk # 1:25 i było bardzo mocne. Tyci-tyci, naprawdę tyci gruda wystarczała.
Zjadłem trochę podkładu bo miałem czekoladowy i zadziałało %-D :E

Dawkowanie:
Vapo
słabo - 250uq, średnio - 500uq, mocno - 0,75-1mg
Oral - 1-2mg wystarcza :)

Jedzone działa zupełnie inaczej, ale też fajnie.

Można robić tanie dobre cukierki %-D

Poprawna nazwa - MDMB-Chmica
  • 4 / / 0
To jest chore, kupiłem tego gram bo podobno mocne i wydajne i stwierdzam że waporyzowanie tego to szaleństwo. Dostałem to w tygodniu i miałem robić maczanke w weekend. Lecz wyszło jak zwykle I chciałem spróbować wsadziłem szluga w to i był lekko biały po zapaleniu odleciałem na dobrą godzinę nie mając kontaktu ze światem zewnętrznym. Plusem jest to że wchodzi i schodzi bardzo szybko i nawet zamuły nie zostawia, jest napewno bardzo wydajne. Myślę że po zrobieniu maczanki będzie lżejsze.
  • 466 / 10 / 0
2Pac pisze:
Można robić tanie dobre cukierki %-D

Poprawna nazwa - MDMB-Chmica
to jakie by te pixy wyszly mega zamulajace?
  • 71 / 1 / 0
Dostałem w gratisie 0.2g, nie paliłem nic od roku i to wypadło naprawdę dobrze, zaskoczyło mnie to, proch taki biały zmieszany z tytoniem i palony. Dawki nie mam pojęcia, ale zabawę miałem od 18 do 5:30 i poszedłem do pracy. :x Chillout do teraz. Jak dla nowicjusza co podejdzie z rozwagą, naprawdę dobra zabawa, wtedy polecam ! :)
  • 114 / 2 / 0
Ile to działa od początku do końca? Bo nigdzie nie moge znaleźć pełnej informacji. + Widać po szczurach bardzo działanie?
  • 492 / 16 / 25
Kurwy mnie z tym dojebaly i na szybkich testach wyszla nielegalna substancja. Ciekawe co pokaze laboratorium..
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 447 / 45 / 1
Ja po tym byłem w szpitalu i toksykologia czysta. Dobrze tośta ten kanna, aczkolwiek jak się przednie to mamy dwie opcje: śpimy, lub przez 2h zachowujemy się jak psychole
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.