Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 107 / 3 / 0
Po przerobieniu 250mg w ciagu 4h, biorac 25-30mg kreski moge stwierdzic ze po przespaniu 7-8h, dalej czuje jakies dzialanie tego zwiazku. Najdziwniejsza rzecza jest ze podczas fazy mozna normalnie jesc.
Bardzo fajny stim, fajnie komponuje sie z piwkami.
  • 578 / 14 / 0
Re: 3-FPH
Nieprzeczytany post autor: fla »
Po jakim czasie wchodzi oral?
Jedna dorzuta da radę?
Kiedy peak i ile trwa?
Można łączyć z 2-FA?
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
ryje nosa jak fluorofeta?
wolna molekula
#mops
  • 107 / 3 / 0
Po 7-8 kreskach 25-30mg wzietych wczoraj, dzisiaj nie jest az tak bardzo dojechana kichawa, ale pierwsze kreski są ciezkie, z 20-30 sekund konkretnego pieczenia. Osobiscie po 15-20minutach wysmarkuje zawartosc, zeby nie miec tego dyskomfortu, wiec moze to tez wplynelo na stan dzisiejszy nosa
  • 1874 / 96 / 127
Nieprzeczytany post autor: bele »
Porównaj mi to do czegoś ;d, bo lubie sniffać wszystko ale kurwa bólu po meo PCP,2/3fa, difenidynie nie zapomnę a mój nosek już ostro przeżarty..
wolna molekula
#mops
  • 107 / 3 / 0
Wedlug mnie na poziomie etylofenidatu, ale etylof. na nastepny dzien wieksza sieke w nosie zostawia.
Dziwna ta substancja, fajnie podwyzsza humor i to tak naturalnie, osoby oczekujace wyjebania z butow troszke sie zawiodą.
  • 578 / 14 / 0
Sam odpowiem dla potomności:
oral wchodzi po ok 30min.
  • 2179 / 31 / 0
jakie dawki oralnie?
  • 578 / 14 / 0
100mg było w sam raz.
4 godziny mocnego skupienia na pracy.
PS. Dorzuta nie ma sensu.
  • 11 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: kazluk »
Naprawdę działa to na libido ? U mnie katastrofa. Nie dało się podnieść wacka. Po etylofenidacie nie było najmniejszego problemu. W ciągu 5 - ciu godzin przyjąłem 30mg snif potem 30 oral, potem 3 x po 30 snif i na koniec 60 snif. Brak rozkurwienia, pełen spokój , czystość myśli , lekko poprawiony nastrój, ciśnienie wysokie już od pierwszego snifa : 190 x 110 a teraz mimo skumulowanej dawki nieco niższe 160 x 110 - Etylo nie podnosił tak bardzo ciśnienia ale był bardziej odczuwalny fizycznie, tu nie czuję tak serducha. Mam to w postaci białego pudru z występującymi bryłkami do kilku mm. Ostania dawka godzinę temu, spać na razie mi się nie chce. Brak jakiejkolwiek euforii. Poszło w międzyczasie 5 piw i zero upicia, lekki szmerek w głowie tylko więc na pewno zbija alko.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.