ODPOWIEDZ
  • 1455 / 594 / 0
Najtanszym na sucho a potem jedna mokra na koniec .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 328 / 42 / 0
Szary spoko jest nie lubię tych Regin i wogóle tych takich grubych bo se gorzej rozcieram te gówno po dupie. Ogólnie żeby cienki był a jak na bogato to po podtarciu jeszcze mokrymi chusteczkami i jeszcze raz na sucho i elegancko.
  • 231 / 42 / 0
@Ukurwiony420 ja niemal identycznie xD cienki, byle nie szary (ściernego unikam XD). A mokre chusteczki po podtarciu to konieczność nad konieczności. Później, żeby lekko wilgotne dupsko nie zostawiło śladu na gaciach (o zgrozo, nosząc stringi to musi być dokładność i perfekcja 1000000%) to też dla pewności "suszę".
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1339 / 338 / 13
Raz mi zasugerowano, ze skoro jestem taki bogaty to mogę diszką sie podetrzeć…

mialem w kieszeni 9.50 i całą rękę ujebaną kałem - nie polecam
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5801 / 1192 / 43
Toż jest papier toaletowy z nadrukiem dolarów, funtów bądź eurasów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
Ja dziś podcieralem szmatką do naczyń. Zabrakło mi husteczek higienicznych które zazwyczaj używam
Dupę myje pod prysznicem jak mam siłę wzisc prysznic... 🤣
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5801 / 1192 / 43
Bardzo pomysłowe.
W podcieraniu dupy wszystko jest dozwolone.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 768 / 105 / 0
Najgorze są baby co liza dupę... Zresztą co ja gadam... Mi też kiedyś się omsknol tam język niechcący 🤣
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
Ja pierdole co wy za generatory do nabijania postów wymyślacie to już jest poezja po chuju.

Dajmy na to że szary ale z nadrukiem Jarka z Sejmu
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2023 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1339 / 338 / 13
W ostateczności zostaje metoda asfaltowa - jak miałem dawno temu pieska to mu sie bobek przykleił, technika trochę jak małe dzieci próbują jeździć na deskorolce.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.