"Jak działa jamniczek"
parodiaczlowieka pisze:Już byś mógł zapamiętać skoro z Zakonu jestem. Skojarz sobie, bo mam avatar z przewagą różu.
Co do karania. Ja NIGDY nie doświadczyłam tak mocnej kary, że nie mogłam się ruszać, to znaczy takie mam wrażenie. Tutaj kara mi przypomina noddy.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Dejvis klepie, ale nie polecam, strasznie drażni jamę ustną.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
"Jak działa jamniczek"
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
Np. jedzone 5F-AKB48 wkręcało się z tego co pamiętam ponad godzinę i działało w okolicach 4h. Dawkowałem na oko (nie mam tak czułej wagi) w okolicach kilkunastu mg, nigdy nie przesadziłem co nieraz zdarzało się przy vapo prochu.
Jednak 5F-AMB to troszkę inna liga i trochę obawiam się tego pojebania z popierdoleniem przez x godzin.
"Jak działa jamniczek"
parodiaczlowieka pisze:Dejvis klepie, ale nie polecam, strasznie drażni jamę ustną.
"Jak działa jamniczek"
eso pisze:no to chyba niedlugo zakon wypusci wiernego na misje, biala silo czekamy na raport z frontu.
Powróciłem z misji i jest to chyba jedyny kanna dobry dla tych co inne rzeczy już skarać nie mogą.
Choć wszystko trzyma mnie krócej niż kiedyś to nie brałem tego środka ze względu na krótki czas działania a nie o moc mi chodziło bo zawsze mogę sypnąć więcej. Nie brałem go a dostałem w gratisie i okazuje się że mnie klepie dłużej niż AMka,UR i gdzieś o połowę dłużej niż 5f-PB22 którym nie mogłem się skarać byłem trzeźwy a potem zrywało film. Nie wiem co poradzić na zrywanie filmu jak dawkowanie innych środków wygląda od mojej tolerki jak charakterystyka filtra ze stromymi zboczami albo funkcja logartymiczna. Muszę obczaić jak wyjdzie mix z 3-meo-pcp ale chyba do tego użyję jednak AB-CHMINACA ze względu na łatwiejsze dawkowanie.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.