Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 61 / 0
Wewnętrzna strona nie ma farby ;-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
Pisałem o zewnętrznej, po co przypalać farbę przy podgrzewaniu :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1959 / 61 / 0
Myślałem, że chcesz waporyzować po zewnętrznej. %-D Mea culpa.

[ external image ]

Waporyzowałem z czegoś takiego też. W sumie fajne, tylko małe to jest i trzeba uważać jak się goni kroplę, bo spływa ona w naszą stronę. Z zapalniczką żarową bardzo dobrze mi się z tego wapo robiło.
  • 348 / 9 / 0
Ja w zwyklej, prostej lufce waporyzowalem. Trochę wprawy i da się gonić kroplę raz trzymając końcówkę lufy w górę, a potem spowrotem w dół. :D
Ale jak ktoś sobie nie radzi z folią to nie polecam, bo tu to trzeba mieć wyższego skilla w obracaniu lufą %-D No i też zapalniczka żarowa, albo najpierw podgrzać drogę dla kropli, a potem dopiero topić alfę.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1959 / 61 / 0
Ale z folii tak jak byśmy robili żarówką albo meth pipe. Broń boże nie "chasing the dragon".
Bierzemy rurkę od długopisu/lufkę. Bierzemy złożoną folię aluminiową na 2x i wycinamy z tego prostokąt 5cmx5cm. Kładziemy początek rurki w połowie folii na jednym brzegu i robimy coś a'la tortillę. Potem odcinamy górną cześć rurki i mamy coś na wzór wystającej trumny z wystającymi brzegami. Można pozaginać i sypać alfę do tej rynienki i wciągać dym rurką.
  • 1095 / 34 / 0
Najlepszy i tak jest wdech z folii. Na samą myśl robi mi sie...niedobrze ;-)
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 205 / 1 / 0
A ile sypieciie na raz tak zeby kopnelo dobrze a jednoczesnie nie odczuc zbytnio wjazdu na organizm?
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 348 / 9 / 0
Od 15mg przy zerowej tolerce i dobrze opanowanej waporyzacji tak, żeby strat nie narobić, aż do 60-75mg przy paleniu jak zwierz w długich ciągach. Więcej bardzo ciężko było spalić w odpowiednio krótkim czasie, tak, żeby to miało sens.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 2976 / 256 / 0
Thirteen pisze:
Ale z folii tak jak byśmy robili żarówką albo meth pipe. Broń boże nie "chasing the dragon".
Dlaczego wg Ciebie gonienie kropli odpada ? Będę miał dzisiaj sampla i chciałbym go jak najefektywniej wykorzystać, iv nie wchodzi w grę więc pozostaje palenie.

Scalono
| 13 |

Nie mogę edytować, proszę o scalenie.

Jaram alfę z folii tak podobnie jak butyr-fenta, daje radę bez problemu. Z tą drobną różnicą, że podgrzewam folię przed kroplą a następnie przechylam ją tak, aby kropla spłynęła na rozgrzane miejsce. Efekty bardzo wyczuwalne, przy odrobinie wprawy nawet wiele prochu się nie zmarnuje.
Zdziwiło mnie tylko, że jak wrzuciłem kryształ na blachę i zacząłem grzać to on zaczął dosłownie bulgotać jakby się gotował %-D Nie, nie przypaliłem ;)

Jak się pozbyć tego kwaśno-gorzkiego smaku z japy ?
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 61 / 0
Przy małych ilościach to jest spoko metoda, ale przy ilości typu 50-100mg to się nie nadaje zbytnio IMO.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.