Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
jak czytam Wasze posty o kilkumiesięcznych ciągach to mi się słabo robi... Ja po jednej nocy na alfie (nie wiem ile poszło, pewnie koło 0,5g) już drugi dzień próbuję się ogarnąć i słabo mi idzie.

Gówno, gówno, gówno.
  • 168 / / 0
A oprócz alfy brałeś podstawowe sposoby harm reduction? Jak nie to się nie dziwie, że gUwno, ale z Twojego podejścia.
To nie kofeina czy feta, że można jebać od tak i mieć wyjebane co potem.
  • 64 / 1 / 0
Panowie ja to mam loty schizofreniczne i mimo to co mi zabraknie tego gówna w ciele to dalej w nos....
najgorsze jest to ze juz wczesniej nabawiłem się hipochondrii i jak mnie lęk dopadnie to od razu "umieram", wyzdrowieje i znowu w nos i umieram i chuj wie jak mam skończyć a w domu jeszcze w chuj tego mam...

A zaczął się ciąg po tym jak po 3 dniach trafiłem do szpitala (że mi coś rozjebało w bebechach), lekarz zrobił badania krwi, pokazałem dziwne plamy na skórze zrobił jakieś dokładne badania serca (tymi przyssawkami mnie obłożył). Po pół godziny wrócił i mi wyjebał z tekstem, że do tej pory nie wieżę:

"Jest pan zdrów jak ryba, a z tymi zmianami to do dermatologa bo może coś pana gryzie".

Wnikam jak to hipochondryk w te wyniki i asap/alap czy jakoś tak jedno 17 drugie 10 czyli zajebiście, miałem tylko niedobór foliowego w ciele. Normalnie zniszczył moje przekonania o umieraniu (no zajebie go). A zmiany na skórze - pierdolone pluskwy.... Mój piękny światopogląd poszedł się jebać
Niestety serducho już zaczeło się pieprzyć- te dolne za wysokie, więc poszperałem i znalazłem "waporyzacja alfy". !!!!JA PIERDOLE JAKI BŁĄD ŻE TO PRZECZYTAŁEM!!!! Nie potrafię skończyć, nie umiem czy nie chcę?
Wcześniej brałem jak szedłem na jakieś biby czy jak trzeba było noc wyedukować, teraz to już leci i poleci.
Wszystko było by ok gdyby nie ta aspołeczność, paranoje hipochondryczne i niemoc w ogarnięciu bani.
Nie jestem ubezpieczony w NFZ więc z lekami na receptę ciężko ale jak będę wiedział co gdzie i jak to załatwię. Moja matka ma jakieś leki na nerwicę ale nie wiem czy podziałają tak jak chcę, bo albo ułatwią odstawić gówno (wtedy wszystko wchodzi w grę) albo pomogą ogarnąć ( w tej opcji to nie widzi mi się ogarnianie chodząc spać)
  • 211 / 1 / 0
Panie i Panowie orientuje się ktoś co u niejakiego kowalskiiego? Z ostatnich postów (30 maj) wynikało, że był w naprawdę kiepskiej formie. Ktoś coś wie?
  • 3523 / 56 / 0
Po ilu nockach na alfie pojawiają się psychozy? Jestem początkującym użytkownikiem więc do odstawiania jeszcze mi daleko -pomimo,że bardzo polubiłem tą substancję
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 348 / 9 / 0
Zależy od drogi podania, jakie ilości w siebie wrzucasz i jak wygląda u Ciebie harm reduction, no i jak masz poukładane w głowie. No ale po 3-4 dobie już na pewno gdzieś tam będą się przewijać ONI %-D
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 3523 / 56 / 0
Mam niestety predyspozycje do odchyleń psychicznych i zdiagnozowano u mnie już schizofrenię przez ćpanie. Chyba dzisiaj grzecznie położę się spać :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 205 / 1 / 0
Jestem świeżo po 3 dniowym ciagu i u mnie psychozy zaczely sie w 3 noc (dodam ze przez caly czas nie zmruzylem oka a alfa leciala non-stop) i jak dla mnie bylo troche za grubo) Musialem miec zapalone swiatlo bo po ciemku widzialem jak po pokoju chodza sylwetki ludzi cos jak predator kiedy sie maskowal xD Nie wiedzialem ze alfa az tak wjezdza na galy pozatym sluch wyostrzony tak ze jak ktos zamykal drzwi w aucie to pare razy podskoczylem na fotelu :D Tak jak kolega wyzej nabawilem sie schizofrenii dokladnie to po tygodniowych ciagach na MDPV i glowa juz niestety chwilami plata figle. Czytalem gdzies na forum ze alfa w mixie z etizolaem czy flubro (dokladnie nie pamietam) nie robi takiego spustoszenia i myslalem sprobowac tylko jak to sie ma do dzialania samej alfy faza jest slabsza jak zarzucana solo? Chodzi mi glownie o zniwelowanie drgawek a po alfie to juz istne trzesienie;p
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 316 / / 0
U mnie faza była wtedy pierwszej jakości. Piękna stymulacja, w głowie poukładane i bez żadnych strachów mimo naprawdę obrzydliwych wizji po dużych dawkach. Aczkolwiek myślę że to bardzo prosta droga żeby się wjebać. Skończyłem walić alfe dopiero jak na wyjazd zapomniałem benzo. Po pierwszym zryciu podziekowalem.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
No i wtedy odstawiając taki miks trzeba liczyć się z odstawieniem benzodiazepin, które to do najprzyjemniejszych nie należy, szczególnie jeśli dorobimy się uzależnienia fizycznego.
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.