Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 316 / 0
Akurat to nie było głupie pytanie, natomiast to jest głupia odpowiedź. No ale zazdrość przeze mnie też pewnie przemawia o.O
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / / 0
to czyli mam mu powiedzieć skąd to się wzieło podać numer tel. , adres może też publicznie?
akurat u ciebie jej nie zauważyłem wtf
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 402 / 3 / 0
@noithai zakladam ze analize zrobisz rownie profesjonalnie co rti126 swego czasu :lol:
Moim zdaniem to nie fake,w eu jest zupelnie inne prawo niz w US i nikogo za synteze tego nie wsadza
wiewi2@bk.ru
  • 1931 / 316 / 0
encryptedshrooms pisze:
to czyli mam mu powiedzieć skąd to się wzieło podać numer tel. , adres może też publicznie?
akurat u ciebie jej nie zauważyłem wtf
nie o to mi chodzi geniuszu zbrodni ;-) na chuj komu te dane, wtf? chodzi o to, że jeśli podpierasz się jakas wiedzą w dyskusji wypadałoby się podeprzeć argumentem, np. 'yo znam ziomusia co to robi, to mój czarnuch' - bo za chuja nie kminie tej gadki z niedomówieniami. Miast tego 'wiem więcej niż ty, jesteś zazdrosny', to jak z tego obrazka 'biblia jest dowodem, że bóg istnieje' - tym samym jak rozumiem 'wiesz więcej, a zazdrość jest tego dowodem'

Ps. Dołączyłem się do tego jedynie z racji iracjonalnosci tego tam tego stwierdzenia
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
wiewi2 - mysle, ze na tyle profesjonalnie, ze bede wiedzial iz wyniki sa obiektywne, wystarczy?
Naprawde chcialbym, aby to bylo to co jest na etykiecie.
  • 3898 / 238 / 13
Synteza AL-LAD rozpoczyna się od nor-LSD, które to tworzone jest z LSD - w ameryce w latach bodajże 70-tych skazano dwóch facetów za produkcję ALD-52 "Orange sunshine" - lizergamidu legalnego, lecz także produkowanego z LSD; Jeśli ktoś sprzedaje stuff, który mimo legalności nie gwarantuje wolności, myślę, że prędzej pozostałby na LSD, niż męczył się z kolejnymi, niełatwymi procesami syntezy by stracić setki tysięcy dolarów po to tylko by zrobić równie przypałowe AL-LAD.

Z tego co wiem, pewien użytkownik na dniach zrobi test ehrlicha oraz UV (jeśli to wykaże lizergamid, wtedy ja obliguję się do zrobienia ESI-MS) - noithai, jaką metodą będziesz analizował próbkę?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1049 / 10 / 0
Zastanowie sie jeszcze, bo nie wiem do czego bede mial dostep. Wiesz, ze u mnie to nie takie latwe, hehe. Teraz, tuz przed sesja, to tez czasu nie maja znajomi na uczelniach, zeby mi pomoc.
  • 1993 / 490 / 0
Jeśli ktoś sprzedaje stuff, który mimo legalności nie gwarantuje wolności, myślę, że prędzej pozostałby na LSD, niż męczył się z kolejnymi, niełatwymi procesami syntezy by stracić setki tysięcy dolarów po to tylko by zrobić równie przypałowe AL-LAD.
W części krajów wolność gwarantuje. ( Dla osoby sprzedającej, posiadającej). Synteza też nie musiała być koniecznie przeprowadzana w USA.

Niemniej z zakupami bym zaczekał, aż pojawią się jakieś wiarygodne analizy tej substancji. Tym bardziej, że już kilka osób się zdeklarowało podjęcia tego zadania i pewnie niedługo będzie wiadomo coś więcej na ten temat.
  • 1049 / 10 / 0
Kapitan, a wziales pod uwage, ze jesli czegos nie mozesz produkowac/sprzedawac w USA, Japonii czy UK, to slabo sie to oplaca robic, nawet jesli w kraju, gdzie to wszystko wyglada bardziej legalnie? Tym bardziej, ze podkreslam, przed i za, para, ze proces syntezy jest wysoce skomplikowany, a produkt niekoniecznie musi byc tym, co chcielibysmy otrzymac. Brak tu elementarnej logiki, w moim przekonaniu.
  • 1993 / 490 / 0
Kapitan, a wziales pod uwage, ze jesli czegos nie mozesz produkowac/sprzedawac w USA, Japonii czy UK, to slabo sie to oplaca robic, nawet jesli w kraju, gdzie to wszystko wyglada bardziej legalnie?
Trudno powiedzieć czy się nie opłaca. Bo rynek zbytu dla "legalnego LSD" byłby ogromny nawet jeśli by sprzedawano tylko na terytorium niektórych państw. Zobacz jakie ogromne poruszenie wywołał temat o LSZ, a teraz ten.
Tym bardziej, ze podkreslam, przed i za, para, ze proces syntezy jest wysoce skomplikowany, a produkt niekoniecznie musi byc tym, co chcielibysmy otrzymac. Brak tu elementarnej logiki, w moim przekonaniu.
Synteza butyrfentanylu też do najłatwiejszych i najbezpieczniejszych nie należy, produkt końcowy jest nielegalny w UK, USA, a pomimo to pojawił się na rynku. Po za tym synteza samego LSD jest bardzo skomplikowana, więc jeśli ktoś jest w stanie otrzymać LSD do dalszej syntezy to raczej i z kolejnymi etapami nie będzie miał problemu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...