Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 203 / 6 / 0
Mortis, 1g to 1000 a nie 100 mg
  • 170 / / 0
ale maczanka zrobiona w proporcjach 1/10 wiec 1g maczanki to 100 mg ;]
  • 742 / 12 / 0
Uważajcie bb wchodzi z opóźnieniem trochę się na tym przejechałem i ostro przekarałem 2 godziny rzygania i halucynacje. Tak mnie pokarało że nie mogłem stać w pionie tylko mnie trzymać musieli.
  • 1472 / 26 / 0
Ile tego spaliłeś bo jak pisał Greento wyżyszmi dawkami da sie pokarać choć nie ma kannabinoidu którym nie da się pokarać to niemożliwe

ale BB jest spokojne sądze ,że za dużo spaliłeś :-)
  • 742 / 12 / 0
Tak wiem że za dużo, sypane na oko ale pierwsze 30 min było spoko potem zaczęło się ostre karanie.
  • 112 / 5 / 0
Tak jest, wlasnie za to kocham BB wkreca sie powoli nabiera obrotow czasem spada aby znow podskoczyc ;) po wszystkim zostaje mily afterek, ale niestety ponowne wkrecanie na obroty juz nie jest tak plyyne i fajne jak za pierwszym razem.
A co do BB to w czym lepiej rozpuszczac aceton/spiryt ? Zauwazylem ze po acetonie maczanka jest bardzo drapiaca w gardlo, ale nie wiem czy przy spirytusie BB sie rozpusci bo juz w acet ciezko o to.
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 28 / 0
0.5 g przerobione w parę dni w trybie 24/h, tolerka szybko rośnie a worek pusty już :-(
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 992 / 17 / 0
Ja tam spaliłem 1g w jakieś 30 dni dzieląc się ze wszystkimi, według mnie jest całkiem wydajne, a tolere miałem sporą. Ale racja, w trybie 24/7 zejdzie szybko. Ja tam jestem zakochany w tym kanna, przepięknie miksuje się z ur i akb, dopalone mocną indicą i ło jezu 5h trzymało... Karanie ostre, jak się sypie na oko, to trzeba spalić tak aby się tylko na folii bb rozpuścił. Tyle wystarczy. Po 15min czynność powtórzyć w razie czego. Moim zdaniem całkiem równo trzepie, przewidywalny kanna, tylko nie przepierdalać z dawką bo będziecie wołać o eutanazje. Chyba niektórzy lubią tego rodzaj rozpierdolu, ale nie opłacalne. Nonstop nie mogę zrozumieć czemu nie siada tak na pamięć, wreszczie selektywny kanna? 50mg i pamiętam 60% tripa, gdzie przy aemce było to... 5%? Zmieszajta z czymś bardziej schizującym (ur się nada) i wychodzi cudo przebijające zwykle zielsko. :gun:
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 43 / / 0
Niezłe kanna , Pozytywne działanie , i nie rozpierdala tak pamięci .
Jednak ur-144 mi się bardziej podobało. :cool:
  • 987 / 8 / 0
Jutro będę miał możliwość porównania czterech kanna - AM-2201, AKB48, PB-22, BB-22.

Opiszę na pewno profil działania każdego z nich i różnice między nimi.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.