Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Bez tolerki/z małą będzie srogo. Z większą - pewnie będzie dobrze.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 766 / 136 / 6
Ja zrobiłem 1:30 i musiałem rozmieszać z czystym podkładem w stosunku 3:1, bo po jednym buchu z bonga człowiek czuł się jak podczas pierwszych lotów na AM-2201. Razem wyszło 1:40 i jedna lufka palona spokojnie w plenerze styka. Z wiaderka mocniej, aczkolwiek nadal w przestrzeni pozytywnego upalenia.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 245 / 2 / 0
palilem 3 rozne sorty i kazdy jebal przeokrutnie,metyloamina? cos ala lekko zdegradowany mefedron,ale dzialanie,fakt bardzo ciekawe,mocna indyjkowa faza ale do akb48 raczej srednio podobne po fluorowa wersja jest bardziej bogata w doswiadczenia psychiczne. 1:30 dla swierzaka = kara. jeden z ciekawszych kana aktualnie dostepnych
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 657 / 8 / 0
co wy pierdolicie ja pale ponad 1:20 (5,6g na 100g) i jest ok. tzn. jednostrzalowiec na pierwszy raz za dnia, ale pozniej to pale lolki z trawa i ta maczana. W sumie torerka spora ale to nie am-2201 do chuja
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Już parę razy robiłem maczanę z tego kanna i jak zrobilem 1:30 to byl slaby i lipa, chociaż tych mniej przepalonych klepał równo, teraz robiłem 1:15 i wychodzi mega mocna, ale znam ludzi co wiadra z takiej wala, Ci przepaleni chwalą sobie ją, ale nie polecam nikomu niedoświadczonemu takich proporcji, bo można przeżyć banię życia i się zarzygać :)
  • 477 / 18 / 0
Ja w przyszłym tygodniu dostanę przesyłkę z tym kanna i mam do tego 20g zajebistego podkładu fake hash. Jestem mało doświadczony z syntetycznymi kanna, a 1 dobra wbita dobrego naturala mnie zajebiscie robi. Jakie proporcje dać w takiej sytuacji? 1:40 to conajmniej tyle wiem, ale czy może jeszcze większe? Chodzi mi o to, żeby dało się to bez problemu dosyć dokładnie dawkować i nie było zbyt mocne przede wszystkim. Jeżeli 20g podkładu jest za mało to mogę jeszcze mniej wykorzystać kanna, bo i tak, żeby mieć 1:40 to wystarczy mi 0,5g tego. Nie chcę, żeby było tak, że ktoś się trochę mocniej raz zaciągnie i odpadnie :-D W ogóle to i tak wolałbym robić to na podkładzie roślinnym ale, że akurat dostałem za darmo ten fake hash to nie będę kupował suszu.
"Ukryta twarz oznacza, że wiesz
Coś z czym nikt nie godzi się..."
  • 2714 / 513 / 0
kfap pisze:
Ja w przyszłym tygodniu dostanę przesyłkę z tym kanna i mam do tego 20g zajebistego podkładu fake hash. Jestem mało doświadczony z syntetycznymi kanna, a 1 dobra wbita dobrego naturala mnie zajebiscie robi. Jakie proporcje dać w takiej sytuacji? 1:40 to conajmniej tyle wiem, ale czy może jeszcze większe? Chodzi mi o to, żeby dało się to bez problemu dosyć dokładnie dawkować i nie było zbyt mocne przede wszystkim. Jeżeli 20g podkładu jest za mało to mogę jeszcze mniej wykorzystać kanna, bo i tak, żeby mieć 1:40 to wystarczy mi 0,5g tego. Nie chcę, żeby było tak, że ktoś się trochę mocniej raz zaciągnie i odpadnie :-D W ogóle to i tak wolałbym robić to na podkładzie roślinnym ale, że akurat dostałem za darmo ten fake hash to nie będę kupował suszu.
Proporcje przy fejk haszu podziel przez dwa.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 596 / 1 / 0
Paliłem wczoraj w proporcjach 1:15 , kosior , naprawde polecam tę proporcje
  • 245 / 2 / 0
1:20 i lufka robi git
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 997 / 84 / 0
Ostatnio wziąłem ten kanna w końcu na testowanie. W proporcji 1/15 działanie na zadowalającym poziomie. Myślę, że 3/50 to wartość optymalna.
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.