Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
A jest możliwość zmiany nazwy profilu lub usunięcia niektórych postów (nie muszą znikać całkowicie z wątków, wystarczy żeby nie były widoczne na moim profilu)?
Możliwość zmiany nicka, lub usunięcia postów istnieje tylko wtedy, gdy istnieje poważne zagrożenie bezpieczeństwa użytkownika. Każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie przez administratora.
Powód? wszystko co tu napisałem było wymysloną fikcją, koniec zabawy czas wrócic do zycia, pozdrawiam
Mam na tym forum konto z ponad 400 postami. Ostatnio mój profil na tym forum został odkryty przez niepowołane osoby, które skojarzyły go z moją osobą, znaną im z imienia i nazwiska. Mogę mieć przez to bardzo poważne nieprzyjemności w życiu prywatnym. Czy istnieje możliwość usunięcia mojego profilu, czasowo lub permanentnie, i tym samym ukrycia treści postów przeze mnie napisanych?
Czytałem, że samo usunięcie konta nie jest możliwe, ale w jakiś sposób ukrycie profilu tak, by nie każdy mógł sobie moje wypociny czytać, powinno być wykonalne?
Bardzo proszę o jakąkolwiek reakcję.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.