Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 901 / 11 / 120
Eksperymentowaliśmy z wieloma systemami antyspamowymi i ta gierka jest absolutnie fantastyczna, boty przestały się rejestrować!
  • 48 / / 0
A jeśli to nie zadziała to w jaki sposób można sie zarejestrować? Bo nie rozumiem na czym polega problem i w czym to PlayThru wyłapuje błąd.
A jest możliwość zmiany nazwy profilu lub usunięcia niektórych postów (nie muszą znikać całkowicie z wątków, wystarczy żeby nie były widoczne na moim profilu)?
Zamknięty krąg: czuję się źle, bo biorę i biorę, by nie czuć się źle.
  • 6206 / 441 / 12
"A jeśli"? Czyli zadziałało, czy nie? :)

Możliwość zmiany nicka, lub usunięcia postów istnieje tylko wtedy, gdy istnieje poważne zagrożenie bezpieczeństwa użytkownika. Każda sprawa jest rozpatrywana indywidualnie przez administratora.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 48 / / 0
Próbowałam na różnych przeglądarkach, ale nie działa :-( Narazie nie mam możliwości spróbować na innym urządzeniu. Ale czemu to coś myśli że jestem botem? Chodzi o maila, którego założyłam specjalnie pod hajpa?
Zamknięty krąg: czuję się źle, bo biorę i biorę, by nie czuć się źle.
  • 6206 / 441 / 12
Pozostaje zaktualizować oprogramowanie, no i spróbować z innej stacji. Komputery nie myślą, tylko liczą - nikt Cię nie dyskredytuje.

• 59 / / 0
Czy istnieje możliwość odzyskania starego konta? Nie logowałem się na nie przez kilka lat, więc coś mi umknęło z hasła dostępowego, w międzyczasie także mail przestał istnieć. Nie wiedziałem o tym wątku no i założyłem to konto. Mimo wszystko wolałbym zostać przy tamtym pierworodnym, jeżeli jest taka możliwość. Szczegóły mogę podać na PM. Pozdrawiam.
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
  • 6206 / 441 / 12
@up: Proszę o PM. :)

• 59 / / 0
Z PM mogą korzystać tylko niezwykli użytkownicy, więc wysłałem na maila. ;-)
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
  • 144 / 3 / 0
prosze o jak najszybsze skasowanie mojego konta wraz z wszystkimi postami.

Powód? wszystko co tu napisałem było wymysloną fikcją, koniec zabawy czas wrócic do zycia, pozdrawiam
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 2 / / 0
Zwracałem się już w tej sprawie do administratorów, ale bez odzewu na razie. Sprawa jest pilna.

Mam na tym forum konto z ponad 400 postami. Ostatnio mój profil na tym forum został odkryty przez niepowołane osoby, które skojarzyły go z moją osobą, znaną im z imienia i nazwiska. Mogę mieć przez to bardzo poważne nieprzyjemności w życiu prywatnym. Czy istnieje możliwość usunięcia mojego profilu, czasowo lub permanentnie, i tym samym ukrycia treści postów przeze mnie napisanych?

Czytałem, że samo usunięcie konta nie jest możliwe, ale w jakiś sposób ukrycie profilu tak, by nie każdy mógł sobie moje wypociny czytać, powinno być wykonalne?

Bardzo proszę o jakąkolwiek reakcję.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.