Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
koniczek pisze:
kosmonautka pisze:
5-MAPB
Uwaga na piąteczke - szczególnie panowie! Mnie znieczuliło trochę i za cholere nie dało się dokończyć, mimo że było bardzo przyjemnie :motz: dwa razy testowałem i dwa razy ta sama sytuacja :motz:

Natomiast 6-APB dopalone na zejściu MJ działa wyśmienicie ! :gun:

Ja skończyłem po 2h, a kobieta demon była. Ale racja, cięzko jak skurwysyn, lecz satysfakcja ooo ja pierdole.
  • 50 / 1 / 0
Bakly pisze:
koniczek pisze:
kosmonautka pisze:
5-MAPB
Uwaga na piąteczke - szczególnie panowie! Mnie znieczuliło trochę i za cholere nie dało się dokończyć, mimo że było bardzo przyjemnie :motz: dwa razy testowałem i dwa razy ta sama sytuacja :motz:

Natomiast 6-APB dopalone na zejściu MJ działa wyśmienicie ! :gun:

Ja skończyłem po 2h, a kobieta demon była. Ale racja, cięzko jak skurwysyn, lecz satysfakcja ooo ja pierdole.
Mówisz o 5-MAPB, nie 6-APB? No i jeszcze moje pytanie czy mieszaliscie to z czymś czy samo, i w jakiej ilosci? :)
  • 26 / 2 / 0
Co z obecnych legali najlepiej zarzucić w połączeniu z GBL na długi całonocny seks?
  • 10 / / 0
polecam dobra molly, bedzie cie dodatkowo pobudzac i zwiekszac boćce ktore czujesz
  • 2193 / 363 / 0
z RC to chyba DPT będzie dobre
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".